Home » Wietzaden » Dinafem Seeds » DINAFEM SEEDS CRITICAL JACK 10 PCS (FEM)

< Terug naar het overzicht

Dinafem Wietzaden Critical Jack - 10 feminized wietzaadjes

art.nr.: 311018

Dinafem Wietzaden Critical Jack - 10 feminized wietzaadjes
  • Dinafem Wietzaden Critical Jack - 10 feminized wietzaadjes

€ 75.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

Dinafem Seeds wietzaadjes

We hebben onze Critical + gekruisd met de meest productieve Sativa in onze hele moederplanten catalogus - de enige die in staat was om te bloeien na 70 dagen, en tot 21% THC produceert. Het resultaat is uiterst overtuigend: 60 dagen bloei is voldoende voor een oogst van planten die een héél snelle groei hebben.

Eigenschappen Critical Jack wiet plant

De planten zien er heel erg Sativa uit, met ruim voldoende knopen en heel grote lichtgroene bladeren die er ogenschijnlijk wat slap bij kunnen hangen. De Critical Jack is, zoals al gezegd, heel productief, zelfs meer dan Critical +, een echt authentieke bloemenfabriek, waarvan de bloemen erg regelmatig van grootte zijn en homogeen verspreid over de takken, iets dat deze plant georven heeft van haar Critical + voorouder.

Effect

Critical Jack heeft een redelijk sterk effect, goed gebalanceerd: deze aangepaste variant heeft een toegenomen psychoactieve kant dan haar Critical Plus voorouder. Ze heeft een intens fruitige smaak, maar in sommige planten kan dit variëren naar een citroenachtige houtsmaak.

Outdoor kweek

De grootste verbeteringen bij deze plant zijn te merken bij de weerstand tegen damp en schimmel, en in de kracht van de plant. Echter, als het weer te nat is of de klimaatomstandigheden ongelukkig uitpakken, kan de oogst bij outdoor kweek op eind September binnengehaald worden. Het resultaat zal gegarandeerd verrassen.

Feminized wietzaadjes

  • Inhoud: 10 wietzaadjes
  • Feminized
  • Genetische achtergrond: Critical x Jack Herer
  • Productie: 625 gram wiet
  • Bloeitijd: 55 dagen
  • Oogsttijd: rond 10 oktober
  • THC gehalte: vrij hoog
  • CBD gehalte: laag
  • Hoogte bij outdoor kweek: ongeveer 3 meter

Dinafem Seeds

Dinafem is een Spaans bedrijf dat vanuit hun eigen zadenbank wereldwijd de beste selectie wietzaden verkoopt uit eigen én andere zadenbanken. Van origine zijn de mensen bij Dinafem zelf ook kwekers; ze hebben de genetica van veel planten grondig kunnen bekijken voordat ze zelf begonnen met het kweken van hun eigen zaden genetica. Dit wordt over heel de wereld zwaar gewaardeerd.

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!