Home » Wietzaden » Dinafem Seeds » DINAFEM SEEDS CRITICAL JACK 3 PCS (AUTO)

< Terug naar het overzicht

Dinafem Wietzaden Critical Jack - 3 autoflowering wietzaadjes

art.nr.: 311096

Dinafem Wietzaden Critical Jack - 3 autoflowering wietzaadjes
  • Dinafem Wietzaden Critical Jack - 3 autoflowering wietzaadjes

€ 23.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

Dinafem Seeds wietzaadjes

Uit twee super klonen zijn de beste eigenschappen in deze soort doorgekweekt: de hoogst mogelijke productie van droog gewicht in de kortst mogelijke tijdspanne en met de grootste sterkte, plus het doorzettingsvermogen en kracht van een van de beste cannabis hybrides ooit. 

Critical Jack Autoflowering wiet plant

We hebben het natuurlijk over de Critical Jack van Dinafem, gecombineerd met de wereldberoemde Roadrunner. De combinatie van deze wietzaadjes lijn met onze beste autoflowering lijn heeft geleid tot deexpress version van Critical Jack - een snel leverende top produceerder! In slechts 70 dagen vanaf ontkiemen is de levenscyclus al compleet.

Grote productie

Het is verrassend hoe de massieve knoppen volledig bedekt zijn met grote hars (trhichomes glandular). Bereid je voor op harde, strakke knoppen, sterke geuren, helemaal bedekt met hars, en een intens zoete smaak, met hints van citroen en wierook.

Advies bij deze plant

In de laatste kruising is de kracht en de productiviteit opgedreven, wat zorgt voor een solide productie. Onder ideale omstandigheden kan deze plant tot een meter hoog groeien - mits ze veel licht, warme temperaturen, en een goed ademend substraat voorhanden heeft. Ze groeit niet hard als deze ideale omstandigheden niet verzorgd zijn, maar zal dan nog steeds een prima kwaliteit produceren.

De kwaliteit van het eindproduct is het meest opvallende verschil tussen Critical Jack Autoflowering en minder versterkte cannabis genetica.

Autoflowering wietzaadjes

  • Inhoud: 3 wietzaadjes
  • Feminized
  • Genetische achtergrond: Critical Jack x Roadrunner
  • Productie: 25 - 100 gram wiet
  • Bloeitijd: Autoflowering, 70 - 80 dagen
  • Oogsttijd: april - oktober
  • THC gehalte: Aan de lage kant
  • CBD gehalte: Hoog
  • Hoogte bij outdoor kweek: ongeveer 50 cm - 1 m

Dinafem Seeds

Dinafem is een Spaans bedrijf dat vanuit hun eigen zadenbank wereldwijd de beste selectie wietzaden verkoopt uit eigen én andere zadenbanken. Van origine zijn de mensen bij Dinafem zelf ook kwekers; ze hebben de genetica van veel planten grondig kunnen bekijken voordat ze zelf begonnen met het kweken van hun eigen zaden genetica. Dit wordt over heel de wereld zwaar gewaardeerd.

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!