Home » Wietzaden » Dinafem Seeds » DINAFEM SEEDS CRITICAL PLUS 1 PC(AUTO)

< Terug naar het overzicht

Dinafem Wietzaden Critical Plus - 1 autoflowering wietzaadje

art.nr.: 311127

Dinafem Wietzaden Critical Plus - 1 autoflowering wietzaadje
  • Dinafem Wietzaden Critical Plus - 1 autoflowering wietzaadje

€ 11.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

Dinafem Seeds wietzaadjes

Een Indica / Sativa / Ruderalis hybride, gekweekt uit de recessieve combinatie van onze Critical+ met de genetische lijnen van Roadrunner.

Critical Plus Autoflowering wiet plant

Dinafem Seeds selecteerde zorgvuldig de planten die genetisch het meest leken op de oorspronkelijke moederplant en hebben die gekruisd met sterk ruikende mannetjes. Het resultaat is een fonkelnieuwe autoflowering variant met een uitmuntend aroma en opvallende smaak, zonder enig verlies op de genetische diversiteit die helpt de soort te wapenen tegen ongedierte en ziektes.

De Critical Plus Autoflowering heeft een groeipatroon gekarakteriseerd door grote tussenleden, wat leidt tot een open structuur, typisch voor de Critical+ cannabis soorten. Door dit patroon komt het licht wijd door bij alle binnenste delen van de plant, en knoppen groeien tot prettige grootte op alle delen van de plant.

Grootte indoor

De plant bereikt een gemiddelde hoogte van 80 tot 90 cm bij indoor kweek. Ze vertoont dunne, limoengroene bladeren die sterk doen denken aan haar oorspronkelijke moederplant. Wanneer de Critical Plus Autoflowering de bloeifase bereikt, ontwikkelt ze dunne bladeren, grote knoppen, veel witte haren, en een hoog calix-to-leafgehalte. In de laatste fase van volwassenwording worden de stampers heel erg oranje, een teken van haar Skunk achtergrond.

Geur en smaak

Het is dus geen volmaakte kopie van haar moeder, maar wel erg soortgelijk. Iedereen die voldoende bekend is met Critical+ zal dezelfde karakteristieken kunnen ontwaren in deze autoflowering variëteit. Om die reden meent Dinafem Seeds dat de geur en smaak van Critical Plus Automatic zonder enige twijfel op hetzelfde niveau staat als willekeurig welke andere commerciële cannabis soort op de Europese markt. Dit wonder der natuur zal iedereen die nog nooit een autoflowering geprobeerd heeft, ruimschoots tevreden stellen.

Autoflowering wietzaadjes

  • Inhoud: 1 wietzaadje
  • Feminized
  • Genetische achtergrond: Critical+ x Roadrunner
  • Productie: 25 - 100 gram wiet
  • Bloeitijd: Autoflowering, 65 - 70 dagen
  • Oogsttijd: april - oktober
  • THC gehalte: Medium
  • CBD gehalte: Hoog
  • Hoogte bij outdoor kweek: ongeveer 40 - 95 cm

Dinafem Seeds

Dinafem is een Spaans bedrijf dat vanuit hun eigen zadenbank wereldwijd de beste selectie wietzaden verkoopt uit eigen én andere zadenbanken. Van origine zijn de mensen bij Dinafem zelf ook kwekers; ze hebben de genetica van veel planten grondig kunnen bekijken voordat ze zelf begonnen met het kweken van hun eigen zaden genetica. Dit wordt over heel de wereld zwaar gewaardeerd.

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!