Home » Wietzaden » Dinafem Seeds » DINAFEM SEEDS DINACHEM 1 PC(FEM)

< Terug naar het overzicht

Dinafem wietzaden Dinachem - 1 feminized wietzaadje

art.nr.: 311123

Dinafem wietzaden Dinachem - 1 feminized wietzaadje
  • Dinafem wietzaden Dinachem - 1 feminized wietzaadje

€ 11.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

Dinafem Seeds wietzaadjes

DinaChem is de nieuwste versie van de mythische elitekloon ChemDog, in wietzaadjes vorm.

Legendarische elite wietplant

De ChemDog is een legendarische voorouder: ze is de moeder van NYC Diesel, Sour Diesel en OG Kush. Deze elite kloon is afgescheiden in 1991, aan de oostkust van de USA. De kloon gaat nu 21 jaar mee en heeft een hoop kracht verloren, wat leidt tot een afname in productie.

Om de kracht van deze soort te reproduceren én versterken, hebben we een originele kloon gekruisd met een geselecteerde cloon van Guava Chem, waardoor nieuwe energie en levenskracht in de mix gebracht werd, zonder de heerlijke smaak van het authentieke ChemDog origineel te verliezen. 

Kracht hersteld

De kracht van deze legendarische soort herstellen vonden we een extreem interessant project en we streefden ernaar om de productiviteit die elke kweker wel wil weer terug bij deze soort te kunnen brengen. De GuavaChem (of GuayabaChem in het Spaans) is het resultaat van 4 generaties ChemDog gestabiliseerd, door dezelfde kweker ontwikkeld in de loop van vele jaren, en ze komt erg in de buurt van een IBL (Inbreeding Line), wat staat voor een genetische lijn die heel stabiel en uniform is. Ze lijkt enorm op de originele kloon, dat nog in zaadvorm beschikbaar is, wat ons toelaat de genetica voor een lange tijd te bewaken en toch ook de beste nazaten te selecteren om te kruisen met de moeder.

We hebben enorm veel gehad aan de samenwerking met de oorspronkelijke, legendarische kweker en maker van de ChemDog cannabis lijn, wat bijgedragen heeft bij de kwaliteiten van Guava Chem zaden en de elite kloon. Uit deze samenwerking jennem we de meest stabiele planten gekozen en die hoogkwalitatieve zaden zijn weer gekruisd met de oorspronkelijke kloon.

Effect en smaak

Het aroma en de smaak van Dinachem pakt je verbaasde aandacht vanaf het begin. Het is een onvergelijkbare smaak, sterk geurend, als citroen gemengd met benzine en een hint van dennengeur. Krachtig, plezierig en ontspannend. Opvallend potent als medicinaal antwoord tegen pijn en zenuwachtigheid. Het stimuleert ook enorm de eetlust. Al deze eigenschappen maken haar uiterst geschikt voor recreatieve én medicinale toepassing.

Aantekeningen bij deze plant

In sterke toenemende mate menen kenners, over deze cannabis lijn, dat zij pas echt haar potentiëel volledig waarmaakt wanneer ze gekweekt wordt met chemische bemesting - wat wij zelf fel tegenspreken. In de handen van ervaren kwekers en gekweekt met biologische middelen levert dit een simpelweg heerlijke plant op.

Dinachem was een complex project dat enkel mogelijk gemaakt is door het harde werk van veel mensen, uit twee continenten, dus we hopen dat het jullie bevalt.

Feminized wietzaadjes

  • Inhoud: 1 wietzaadje
  • Gefeminiseerd
  • Medicinale cannabis
  • Genetische achtergrond: ChemDog X GuavaChem

Dinafem Seeds

Dinafem is een Spaans bedrijf dat vanuit hun eigen zadenbank wereldwijd de beste selectie wietzaden verkoopt uit eigen én andere zadenbanken. Van origine zijn de mensen bij Dinafem zelf ook kwekers; ze hebben de genetica van veel planten grondig kunnen bekijken voordat ze zelf begonnen met het kweken van hun eigen zaden genetica. Dit wordt over heel de wereld zwaar gewaardeerd.

Koop dus deze topkwaliteit en gegarandeerde wietzaadjes van Dinafem vandaag nog in onze online wietzaadjes webwinkel op Wietzaden.nl!

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!