Home » Wietzaden » Dinafem Seeds » DINAFEM SEEDS KUSH-N-CHEESE 5 PCS (FEM)

< Terug naar het overzicht

Dinafem Wietzaden Kush 'n Cheese - 5 feminized wietzaadjes

art.nr.: 311056

Dinafem Wietzaden Kush 'n Cheese - 5 feminized wietzaadjes
  • Dinafem Wietzaden Kush 'n Cheese - 5 feminized wietzaadjes

€ 35.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

Dinafem Seeds wietzaadjes

Wat zijn de absolute topsmaken in respectievelijk de USA en de UK? Iedere kenner weet het: OG Kush in Amerika, en Cheese in United Kingdom. (In andere delen van de wereld zijn deze soorten eveneens mateloos populair, trouwens).

The Queens of flavor

Deze twee soorten worden dan ook gezien als de Queens of flavor, wat het Dinafem team ertoe heeft gezet om deze twee populaire soorten te mengen tot de Kush'n'Cheese.

Smaak van Kush 'n Cheese

De smaak heeft het beste van beide werelden: een heel sterke Cheese smaak, met citroen en diesel brandstof, en een langdurige nasmaak. Een compleet nieuwe, intense en speciale smaak vergeleken met de Europese soorten - complex en krachtig.

Let op de geur

De grootste moeilijkheid bij deze cannabis soort is dat het moeilijk is de geur te beheersen. Ze ruikt ontzettend sterk wanneer ze bloeit - wat echter ook wel deel uitmaakt van haar betoverende charme, vanwege het unieke aroma en de onvergelijkbare smaak.

Effect van de Kush 'n Cheese wietplant

Deze kruising is ontstaan uit o.a. de Emerald OG Kush, die een heel high effect veroorzaakt, door het bijna 20% THC gehalte, met een kleine hoeveelheid secundaire cannaboïden. Het effect is dus heel Sativa, uitzettend, opluchtend, en krachtig - zeker niet geschikt voor incidentele rokers.

Opbrengst

Kush 'n Cheese is een erg goede producent: de knoppen zijn strak, dichtgezaaid, en zwaar. Overheersend is het Sativa groeipatroon van de Cheese, dis de plant rekt zich nogal uit tijdens het bloeien, met grote open structuur en lange tussenleden.

Kush'n'Cheese produceert grote hoeveelheden uiterst krachtige hars, en is zeker niet bedoeld voor onervaren gebruikers.

Feminized wietzaadjes

  • Inhoud: 5 wietzaadjes
  • Feminized
  • Productie: onbekend
  • Bloeitijd: onbekend
  • Oogsttijd: onbekend
  • THC gehalte: hoog
  • CBD gehalte: onbekend
  • Hoogte bij outdoor kweek: onbekend

Dinafem Seeds

Dinafem is een Spaans bedrijf dat vanuit hun eigen zadenbank wereldwijd de beste selectie wietzaden verkoopt uit eigen én andere zadenbanken. Van origine zijn de mensen bij Dinafem zelf ook kwekers; ze hebben de genetica van veel planten grondig kunnen bekijken voordat ze zelf begonnen met het kweken van hun eigen zaden genetica. Dit wordt over heel de wereld zwaar gewaardeerd.

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!