Home » Wietzaden » Dinafem Seeds » DINAFEM SEEDS ROADRUNNER 10 PCS (AUTO)

< Terug naar het overzicht

Dinafem Wietzaden Roadrunner - 10 autoflowering wietzaadjes

art.nr.: 311026

Dinafem Wietzaden Roadrunner - 10 autoflowering wietzaadjes
  • Dinafem Wietzaden Roadrunner - 10 autoflowering wietzaadjes

€ 42.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

Dinafem Seeds wietzaadjes

Uit botanisch oogpunt zijn er twee grote groepen cannabis planten: Cannabis Indica en Cannabis Sativa. Ruderalis, een Sativa, komt oorspronkelijk van regio's in Siberië en delen van Oost Europa en noordelijk Azië. Ze kan verbluffende knoppen produceren in een onverslaanbare korte tijd, al in 60 dagen. Dit maakt haar ideaal voor kweken op een balkon, in een tuin of voor guerilla growing in hartje zomer.

Roadrunner Autoflowering wiet plant

Roadrunner is een kruising van Lowrider (een autoflowering variant) en Dinafem #1, de beste moederplant uit de Dinafem familie, die ervoor zorgt dat deze kruising stabiliseert. Door deze unieke genetische mix is dit de allersnelste autoflowering cannabis plant uit de Dinafem Seeds collectie.

Indoor en outdoor

In Mediterrane gebieden kan Roadrunner geplant worden van April tot September en in de noordelijke delen van Europa tussen 1 Juni en 15 Augustus. De beste resultaten behaal je bij de optimale kweek omstandigheden, vooral in de eerste maand: specifiek 20 uur aan licht om op volle snelheid te kunnen groeien. Zonder deze belichting zal de plant erg klein blijven.

Teveel vocht in de grond bij de vroege groeistadia is kwalijk voor de plant, dus zorg dat er goede afwatering is of dat de grond waarin ze geplant is, niet teveel bewaterd wordt.

Tip bij deze wietplant

Het allerbeste is om deze zaadjes te planten in Jiffy-7 starters en dan, zodra ze de kop opsteken, de planten meteen te verhuizen naar hun permanente potten. Ze heeft dan iets langer nodig om uit te bloeien dan wanneer je haar in grond kweekt, omdat ze veel groter wordt en beduidend meer bloemen produceert.

Effect

Het effect van de Roadrunner is verrassend, met een overheersend zware lichamelijke high.

Autoflowering wietzaadjes

  • Inhoud: 10 wietzaadjes
  • Feminized
  • Genetische achtergrond: Lowrider #1 x Dinafem #1
  • Productie: 20 - 50 gram wiet
  • Bloeitijd: Autoflowering, 60 - 65 dagen
  • Oogsttijd: april - oktober
  • THC gehalte: Laag
  • CBD gehalte: Extreem hoog
  • Hoogte bij outdoor kweek: ongeveer 25 - 80 cm

Dinafem Seeds

Dinafem is een Spaans bedrijf dat vanuit hun eigen zadenbank wereldwijd de beste selectie wietzaden verkoopt uit eigen én andere zadenbanken. Van origine zijn de mensen bij Dinafem zelf ook kwekers; ze hebben de genetica van veel planten grondig kunnen bekijken voordat ze zelf begonnen met het kweken van hun eigen zaden genetica. Dit wordt over heel de wereld zwaar gewaardeerd.

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!