Home » Wietzaden » Dutch Passion Seeds » DUTCH PASSION SEEDS BLUEBERRY (AUTO) (3 PCS)

< Terug naar het overzicht

DUTCH PASSION SEEDS BLUEBERRY (AUTO) (3 PCS)

art.nr.: 303111

8ad404369e5e0f77c896ff1f3398db96
  • 8ad404369e5e0f77c896ff1f3398db96

€ 29.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

  • Genotype: 60% Indica, 20% Sativa en 20% Ruderalis
  • Gefeminiseerd: Ja
  • Binnen: Ja
  • Buiten: Ja
  • THC gehalte: 7-14%

Dutch Passion’s Blueberry is een van onze best verkopende variëteiten, een zeer gerespecteerde klassieke soort die in de cannabiswereld nauwelijks introductie nodig heeft. AutoBlueberry geeft een belangrijke injectie van superieure kwaliteitsgenetica aan onze AutoFem (Automatisch Bloeiende Gefeminiseerde) genenbank.

Om AutoBlueberry te creëren gebruikten wij Canadese Ruderalis genetica en hebben deze teruggekruist met vier generaties Blueberry totdat 100% van de nakomelingen automatisch ging bloeien op dag 25 na ontkieming. Vervolgens is deze vierde generatie bestuift met ”vrouwelijk stuifmeel”. AutoBlueberry is het resultaat, een F5 hybride, typisch Blueberry fenotype met veel van de uitgesproken Blueberry karakteristieken. De meeste AutoBlueberry planten vertonen de fameuze lichtblauwe/paarse kleurtonen evenals de heerlijke zoete en fruitige Blueberry smaak.

De ‘high’ is van zeer respectabele kwaliteit en sterkte. Het kweken van AutoBlueberry is een goed alternatief voor het kweken met klonen aangezien de groeicyclus slechts 10 weken bedraagt van zaad tot oogst. AutoBlueberry groeit niet hoog waardoor deze makkelijk te verbergen is voor het oog van onwelkome gasten. In Mediterrane klimaten zijn twee tot drie oogsten per jaar mogelijk en op meer Noordelijke breedtegraden is AutoBlueberry een betrouwbaar en aantrekkelijk alternatief voor een vroege zomeroogst.
 

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!