Home » Wietzaden » Dutch Passion Seeds » DUTCH PASSION SEEDS CALIFORNIAN ORANGE (3 PCS)

< Terug naar het overzicht

DUTCH PASSION SEEDS CALIFORNIAN ORANGE (3 PCS)

art.nr.: 303082

cf7e7b64ed4d9f0b051c6fee0e33900b
  • cf7e7b64ed4d9f0b051c6fee0e33900b

€ 26.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

  • Genotype: 50% Indica en 50% Sativa
  • Gefeminiseerd: Ja
  • Binnen: Ja
  • Buiten: Nee
  • THC gehalte: 7,8%

Californian Orange is een authentieke old school klassieker die uitsluitend verkrijgbaar is bij Dutch Passion. Het is een 50% Indica/50% Sativa hybride die bestaat sinds 1980, en sindsdien uitsluitend gekweekt is. De genetica is afkomstig van een buitengewoon Californisch ras, en deze variëteit combineert een stone van grandioze kwaliteit met een heldere 'up' high. Zeer sociaal en zeer speciaal. Indien u teveel rookt, wordt de stone zwaarder, maar de kwaliteit neemt niet af.

De planten zijn normaliter 1,2-2 m hoog, leveren een goede opbrengst van rond de 400 gram/m² op en beschikken over een normale kelk/blad ratio. Sommige planten hebben een uitgesproken citrussmaak en –geur, waardoor het een aantrekkelijke en krachtige variëteit is, die duizenden kwekers, die haar geprobeerd hebben, tevreden heeft weten te stellen.

Californian Orange is een sterk en stabiel ras met een hoge harsproductie, zelfs op de bladeren. Soms behouden de originele klassieke rassen, zoals de Californian Orange, nog vele jaren nadat zij geïntroduceerd zijn een loyale aanhang, ondanks alle opwindende nieuwe rassen en moderne hybriden die de revue passeren. In het geval van de Californian Orange is het de old-style, frisse, heldere en sterke high die een sterke aantrekkingskracht behoudt, samen met de nogal unieke sinaasappelgeuren en -smaken. De opbrengsten zijn enigszins boven het gemiddelde, maar de ervaring is alles behalve gemiddeld. Dit is een traditionele Californische schoonheid van hoge kwaliteit, die dateert uit de hippietijd. Een uitzonderlijk ras toen het geïntroduceerd werd, en tot op heden nog altijd een veelgevraagde variëteit.
 

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!