Home » Wietzaden » Dutch Passion Seeds » DUTCH PASSION SEEDS DARK DELIGHT (3 PCS)

< Terug naar het overzicht

DUTCH PASSION SEEDS DARK DELIGHT (3 PCS)

art.nr.: 303099

5617048a262945a7c57fda5ce70d64e6
  • 5617048a262945a7c57fda5ce70d64e6

€ 27.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

  • Genotype: 75% Indica en 25% Sativa
  • Gefeminiseerd: Ja
  • Binnen: Ja
  • Buiten: Nee
  • THC gehalte: 15%

Tegenwoordig worden veel varieteiten gekweekt met als hoofddoel de opbrengst, maar dit gaat niet op voor Dark Delight. Dark Delight is puur genot voor de connaisseurs. Het is een gefeminiseerde, Indica dominante varieteit die gekweekt is met als enige doel het produceren van een zo verfijnd mogelijke sensimilla. Deze varieteit is een exotische multimix van Noord-Amerikaanse, Afghaanse en Europese genetica en bestaat uit 75% Indica en 25% Sativa. Hierdoor wordt een verrukkelijke en fantastische marihuana geproduceerd.

De plant wordt maximaal 1,5 m hoog en produceert dichte toppen van gemiddelde hoeveelheden en met weinig bladeren, waardoor ze eenvoudig te snoeien is. Ze dankt haar naam aan het donkere uiterlijk van haar bladeren. Aan het einde van de 8-10 weken durende bloeiperiode kunnen sommige bladeren bijna zwart van kleur worden. Buiten of in kassen kan er rond half oktober geoogst worden. Dark Delight is ideaal voor binnen- en kasproductie, maar doet het op de zuidelijke breedtegraad ook buiten goed.

Dark Delight heeft een rijke smaak en volle geur die u herinnert aan de beste Mujahideen Afghaanse hasjiesj uit de jaren '80. U ervaart een lekkere, milde en bevredigende high met langdurige effecten. Dark Delight is heerlijk om te roken, en daar is dan ook het tweede deel van de naam van afgeleid. Wij waren zeer onder de indruk van Dark Delight: topkwaliteit marihuana en een ware aanvulling op de Dutch Passion collectie. Een fantastisch rokertje voor die lange, donkere nachten.
 

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!