Home » Wietzaden » Dutch Passion Seeds » DUTCH PASSION SEEDS EUFORIA (10 PCS)

< Terug naar het overzicht

DUTCH PASSION SEEDS EUFORIA (10 PCS)

art.nr.: 303019

bf279202013be9ab3f6a339b5dfd5553
  • bf279202013be9ab3f6a339b5dfd5553

€ 80.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

  • Genotype: 90% Indica en 10% Sativa
  • Gefeminiseerd: Ja
  • Binnen: Ja
  • Buiten: Nee
  • THC gehalte: 18%

Euforia is een speciaal ras dat voortkwam uit ons skunk kweekprogramma in 1996. Dat programma leverde ons een rijke skunkfamilie op, met inbegrip van de originele Skunk #1, Skunk#11, Skunk Passion, Orange Bud en Euforia. Euforia werd in eerste instantie opgemerkt vanwege de hoge opbrengsten van 400-600g/m². Als deel van de stabiele skunklijn Euforia, bewees ze betrouwbaar sterk en stabiel te zijn, met uitsluitend uitzonderlijk goedogende planten, en uitermate geschikt te zijn voor bufferoogsten. Buitenkwekers in Nederland meldden dat Euforia in goede zomers uitstekende kwaliteit marihuana opbracht, in rijkelijke hoeveelheden. Kassen vormen een goed onderkomen voor Euforia. Rond eind oktober of begin november kan er geoogst worden. Euforia is eenvoudig te klonen en is een perfecte moederplant om te stekken, daar de stekken zich allen ontwikkelen tot gezonde en gelijkvormige planten. Euforia is door vele zaadkwekers gebruikt vanwege de stabiele genetica en het eenvoudige klonen.Gebruikers merkten meteen de speciale euforische high op die met dit ras gepaard ging. Vanaf de jaren '90 tot aan heden vertellen medische kwekers ons hoe doeltreffend deze variëteit is voor pijnverlichting, en in het bijzonder voor stressverlichting. Een aantal stafleden van Dutch Passion hebben Euforia als hun persoonlijke favoriet benoemd en als een variëteit die door elke kweker geprobeerd zou moeten worden.

De planten zijn 1 - 1,5 m hoog, met een frisse geur en een rijke, skunky, maar niet al te zoete smaak. De kelk tot blad ratio is grofweg 50/50. De THC-percentages liggen rond de 18%, wat de plant extreem krachtig maakt. Bij binnenkweek wordt aanbevolen om de planten na 7, maximaal 8 weken, te oogsten om de beste high te krijgen.

Euforia wordt sterk aanbevolen door ons team. De plant is stabiel, biedt grote opbrengsten en een stressverlichtende euforische high, die u ontspannen, onbezorgd en gelukkig maakt. Een goede remedie tegen de stress van de moderne samenleving. Dit is een speciale skunkschoonheid uit de jaren '90 om van te houden.
 

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!