Home » Wietzaden » Dutch Passion Seeds » DUTCH PASSION SEEDS FREDDYS BEST (3 PCS)

< Terug naar het overzicht

DUTCH PASSION SEEDS FREDDYS BEST (3 PCS)

art.nr.: 303097

e37cd0effdef75903e662bad249cc672
  • e37cd0effdef75903e662bad249cc672

€ 30.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

  • Genotype: 5% Indica en 95% Sativa
  • Gefeminiseerd: Ja
  • Binnen: Ja
  • Buiten: Nee
  • THC gehalte: 15-20%

Freddy is een legendarische cannabiskweker die ons meer dan 20 jaar lang wereldwijd rassen als Blueberry, Mazar, Passion #1, Orange Bud, Strawberry Cough en vele anderen heeft gebracht. Na zijn leven gewijd te hebben aan cannabis gaat Freddy met pensioen, en uit respect voor zijn indrukwekkende erfgoed wordt zijn laatste ras, ‘Freddy’s Best’, als eerbetoon naar hem vernoemd.

Freddy is een echte kenner, en hij stelt hoge eisen aan de ‘high’, het uiterlijk, de smaak en de opbrengst van zijn creaties. Met zijn laatste project wist hij echter alle verwachtingen te overtreffen.

Gravend in de 30 jaar oude Dutch Passion genbank heeft Freddy drie variëteiten gekruist: de Chocolope, Dutch Haze en een speciale, niet bij naam genoemde, Sativa. Freddy’s Best is hoofdzakelijk een Sativa variëteit die eenvoudig te kweken is, met een rijke opbrengst van dichte, grote, ronde en harsrijke bladeren. De smaakdoelstellingen bereikten met de kennis van Freddy een uniek aroma en een heerlijke zoete en kruidige smaak met een vleugje cacao en aardse extracten.Freddy’s Best heeft een fantastisch intense, heldere en langdurige ‘high’. Een ware verrukking voor kenners en zeer aantrekkelijk voor commerciële kwekers vanwege de hoge opbrengst. Freddy’s Best kan binnen of in een kas gekweekt worden, en is een passend eerbetoon aan een noemenswaardige man.

We danken Freddy voor zijn toewijding aan de cannabis en aan Dutch Passion. We wensen hem een inspirerende toekomst toe waarin hij zijn tweede droom volgt: Sjamanisme. Tot ziens Freddy.
 

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!