Home » Wietzaden » Dutch Passion Seeds » DUTCH PASSION SEEDS NIGHT QUEEN (10 PCS)

< Terug naar het overzicht

DUTCH PASSION SEEDS NIGHT QUEEN (10 PCS)

art.nr.: 303032

417084da60c0a11fb791c3bd46133b5e
  • 417084da60c0a11fb791c3bd46133b5e

€ 85.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

  • Genotype: 95% Indica en 5% Sativa
  • Gefeminiseerd: Ja
  • Binnen: Ja
  • Buiten: Nee
  • THC gehalte: 18-20%

Na tien jaar afwezigheid is Dutch Passion blij om de terugkeer van de Night Queen aan te kunnen kondigen. Night Queen was een originele Dutch Passion klassieker uit de jaren ‘80, nog voordat Dutch Passion een geregistreerd zaadbedrijf werd. Onze catalogus uit 1987 beschrijft de Night Queen als een breedbladige Afghaanse Indica die populair was bij hardcore stoners vanwege de intense body stone. We hebben Night Queen in 1997 verbeterd, maar de verkoop daalde omdat kwekers kozen voor de nieuwe rassen en hybriden die in die tijd geïntroduceerd werden. Met tegenzin haalden we Night Queen uit onze collectie.

We kregen veel verzoeken om Night Queen terug te halen en dat hebben we dan ook gedaan. Ons doel was om opnieuw een Indica te creëren die kan tippen aan de normen van wereldformaat van onze meervoudige awardwinnaar Mazar. Het resultaat was een met kristallen bedekte, snel en vroeg bloeiende, typische indicavariëteit, eenvoudig te kweken en resistent tegen ziektes en schimmels. De nieuwe Night Queen is mild en zeer eenvoudig te snoeien: een perfecte moederplant. Deze korte plant is geschikt voor binnenkwekers die werken met SOG/SCROG technieken. De plant heeft een passende naam, daar zij meestal zeer donker groen tot bijna zwart van kleur is. De vrouwelijke planten zijn bijzonder, donker en mooi, met een grote productie van koude, harde en dichte topgroei– echte Queens dus. De hoge THC en CBD percentages en de genereuze opbrengst van meer dan 500 gram/m² onder de juiste omstandigheden, maken deze plant aantrekkelijk voor medicinale kwekers.

Night Queen is een zeldzame authentieke hasjplant. Het is een rijke Indica van Afghaanse afkomst, die groeit met zeer potente en harsrijke toppen. Night Queen is een plant met een hoge opbrengst, en bevat alle aroma’s waar u maar op kunt hopen. Aan dit marijuanaras van topkwaliteit zijn een aantal kruidige smaken toegevoegd die de oldtimers en “connaisseurs” zeker zullen weten te waarderen. De body stone van topklasse blijft een hoofdeigenschap van Night Queen. Dit is een tweede kans om de beste versie van een klassieker uit de jaren ’80 aan te schaffen, met hetzelfde hoogwaardige kwaliteitsniveau van de Mazar.
 

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!