Home » Wietzaden » Dutch Passion Seeds » DUTCH PASSION SEEDS POWER PLANT (5 PCS)

< Terug naar het overzicht

DUTCH PASSION SEEDS POWER PLANT (5 PCS)

art.nr.: 303043

c92c3bb396ccd6c69324bd096db00d60
  • c92c3bb396ccd6c69324bd096db00d60

€ 44.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

  • Genotype: 100% Sativa
  • Gefeminiseerd: Ja
  • Binnen: Ja
  • Buiten: Nee
  • THC gehalte: 15%

Direct na haar introductie in 1997 werd Power Plant een onmiddellijk succes. Het is een zeer stabiele klassieker met een grote opbrengst en een knock-out stone. Power Plant is overwegend een Sativa-variëteit uit Zuid-Afrika en de originele versie is slechts verkrijgbaar bij Dutch Passion. Het is een plant met een grote opbrengst die geschikt is voor binnen- en kaskweek en in buitentuinen (doet het goed in Mediterraan klimaat) met bufferoogsten van 500-600 gram/m². De plant is populair bij recreatierokers en medische gebruikers. Power Plant is een sleutelonderdeel van onze collectie en wordt beschouwd als een Dutch Passion legende, naast en op één lijn met White Widow. Wij hebben als enige deze variëteit gekweekt, en deze nooit gekruist, waardoor het een puur en stabiel ras is met een grote en welverdiende reputatie. Toen Power Plant voor het eerst geïntroduceerd werd, wilde elke coffeeshop haar op zijn menu, en tot op heden is ze te vinden in de Nederlandse coffeeshops.

Power Plant is THC-rijk en biedt een formidabele sterke 'up' high met een frisse geur, zachtzoete smoke en een zoete nasmaak. De planten worden 1-1,5 m hoog en de knoppen zijn vaak meer dan 30cm lang, met kleine blaadjes. Buiten begint de bloei laat, maar de planten ontwikkelen zich snel en zijn normaliter klaar voor de bloei rond de tweede week van oktober. Binnen begint de bloei een week nadat de lichtcyclus gereduceerd is tot 12 uur, en duurt normaal gesproken 8 weken.

Om dit een puur gekweekt, ongekruist ras is, is het zeer consistent en voorspelbaar. Power Plant is één van die overzichtelijke, originele en klassieke rassen die iedereen zou moeten proberen. Stabiel, zeer krachtig en met grote oogsten.
 

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!