Home » Wietzaden » Dutch Passion Seeds » DUTCH PASSION SEEDS TWILIGHT (3 PCS)

< Terug naar het overzicht

DUTCH PASSION SEEDS TWILIGHT (3 PCS)

art.nr.: 303073

12ecbb005a882ec8a9bcc3ed23054fec
  • 12ecbb005a882ec8a9bcc3ed23054fec

€ 20.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

  • Genotype: 100% Indica
  • Gefeminiseerd: Ja
  • Binnen: Nee
  • Buiten: Ja
  • THC gehalte: 10-15%

Twilight is één van Dutch Passion’s bewezen buitenrassen, waaraan kwekers vanwege de combinatie van mooie paarse bloemen, een authentieke stony indica high en een betrouwbare groei, trouw zijn. Twilight is een uitzonderlijk mooie paarse 100% indica variëteit, met grote opbrengsten en knoppen die 50 cm lang worden wanneer ze goed gekweekt zijn. Deze variëteit wordt vaak na 15 mei buiten gezaaid en wordt, na een bloeiperiode van 7-8 weken, aan het einde van september of de eerste week van oktober geoogst. De planten worden 1-1,5 m hoog en geven goede opbrengsten. Gedurende de herfst ondergaan deze bijzondere en mooie planten een prachtige en bewonderenswaardige paarse transformatie.

De smaak is aardachtig met een sterke en doordringende Afghaanse geur. De high is verheffend, sterk en skunky. Het is een langdurige high, die normaliter verheffend is, maar er ook toe kan leiden dat u achterover gaat zitten om te ontspannen, waarna u nogmaals achterover gaat zitten.

Veel van de vaste kwekers van Twilight zijn medische gebruikers, die zeggen dat deze variëteit bijzonder effectief is bij artritis of chronische pijn.

Recreatiegebruikers van Twilight raden aan deze variëteit slechts in de avond te roken, omdat het anders de hele dag uit uw geheugen kan wissen!

Twilight is een betrouwbaar 100% Indica-ras voor buitenkweek dat sinds vele jaren populair is bij medische en recreatiekwekers. Een goede opbrengst met een ware Indica body stone en een zachte high: Twilight is tevens een variëteit die er schitterend uitziet dankzij haar paarse kleuren en lange zware bladeren. Dit is een dame die u telkens opnieuw zult willen kweken. Sterk aanbevolen voor fans van Indica buitenkweek.
 

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!