Home » Vloei & Tips » Flamez Vloei » FLAMEZ YELLOW KINGSIZE SLIM 5 PACK

< Terug naar het overzicht

FLAMEZ YELLOW KINGSIZE SLIM 5 PACK

art.nr.: 514090-5PC

33a5a60dfff6abd4e9da688a5a659f51
  • 33a5a60dfff6abd4e9da688a5a659f51
  • 07bc873f7b8729bd5a8594050ddaea35

€ 3.50

 

 

Uitgebreide productomschrijving

Flamez vloei en tipjes

Flamez King Size Slim vloei is wat ons betreft de beste King Size vloei op de markt. Setje met 5 pakjes Flamez vloei, 33 blaadjes per pakje.

Flamez vloei en tipjes in één

Flamez King Size Slim vloei is gemaakt van een mix van 50% hout en 50% hennep. Wat ons betreft de beste mix! De vloei bevat haar eigen watermerk, wat de vloeitjes nog transparanter maakt. Op de pakjes zit een laagje silicone. Dat ziet er niet alleen gaaf uit, het zorgt ook nog eens voor een waterafstotend effect.

Flamez King Size Slim is vergelijkbaar met Smoking Gold.

Voordelen van Flamez

Flamez King Size Slim biedt vier vlammende voordelen:

  • Beste 'looks'
  • Beste brandsnelheid
  • Beste plakrand
  • Beste prijs!

Flamez is het merk dat in 2005 is begonnen met het produceren van hoogwaardige rookaccessoires tegen concurrerende prijzen. Inmiddels is Flamez een van de snelst groeiende merken binnen de rokersmarkt.

Flamez vloei is natuurlijk

De unieke samenstelling van Flamez vloei is beter voor het milieu, aangezien hennepvezels jaarlijks geoogst worden en bijna net zoveel zuurstof geven als bomen. En bomen doen er minstens 20 jaar over om zover te groeien dat ze voor papierproductie geschikt zijn. Bovendien geeft de hennepplant meer voedingsstoffen aan de bodem dan dat ze eraan onttrekt. 

Flamez vloei en coffeeshops

Van ieder verkocht pakje Flamez vloei doneert Flamez 10% aan acties van organisaties zoals PCN (Platform Cannabis Nederland) of VOC (Vereniging voor Opheffing van het Cannabisverbod). Organisaties die zich actief inzetten voor een liberaler cannabisbeleid. Flamez ondersteunt daarmee initiatieven voor het behoud van de Nederlandse coffeeshops!

Where there is smoke, there is Flamez!

www.flamez.eu

Wacht niet langer en bestel al je Flamez producten in de Flamez online shop van Grasscompany.com.

Flamez vloei in uw winkel

Let op: Bent u eigenaar van een winkel of heeft u een groothandel en wilt u dit product aanbieden? Kijk dan op onze website TGC Trading.com voor aantrekkelijke aanbiedingen!

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!