Home » Voeding » GOLD Voeding » GOLD A+B 5 LITER (BASISVOEDING)

< Terug naar het overzicht

Gold A + B basisvoeding 5L

art.nr.: 552002

GOLD A B 5 LITER
  • GOLD A B 5 LITER

€ 27.50

 

 

Uitgebreide productomschrijving

Sulphos Gold Voeding

Sulfos heeft de beste componenten samengevoegd om zo de meest complete NPK basisvoeding te vormen. Deze basis bestaat uit een A en B component.

Doseeradvies GOLD A + B

GOLD A + B meegeven bij iedere keer dat u water geeft, vanaf het begin van de groeiperiode tot aan het einde van de bloeiperiode.

Dosis: 2 – 4 ml per liter.

Combinatie-advies GOLD A + B

De beste resultaten bereikt u door GOLD A + B te gebruiken in combinatie met:GOLD C en GOLD EXCELERATOR.

Met Sulfos GOLD heeft u goud in handen...

GOLD van Sulfos is het allerbeste product dat verkrijgbaar is. Wanneer u dit product gaat gebruiken zult u aangenaam verrast worden. Al onze producten zijn geschikt voor alle substraten en is tevens geschikt voor alle druppel- en beregeningsinstallaties.

GOLD `Simply the best!`

Alle GOLD producten zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd en zijn bruikbaar gedurende hele groei- en bloeiperiode. Sulfos GOLD is opgebouwd uit de beste grondstoffen en speciaal ontwikkeld om een goede wortelontwikkeling, ideale opname en verdere ontwikkeling van het gewas te bevorderen.

GOLD: complete voeding

Voor de ultieme omstandigheden van uw gewas te realiseren adviseren de meeste ervaren kwekers de complete voedingslijn van GOLD te gebruiken. Daarom bieden we op Wietzaden.nl ook de volle breedte aan van de Sulfos GOLD voeding.


 

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!