Home » Voeding » HY-PRO » HY-PRO STARTERS PACK HYDRO 1 LITER

< Terug naar het overzicht

HY-PRO STARTERS PACK HYDRO 1 LITER

art.nr.: 521508

e22e7ea1f57cea8b9f03a44da44c527f
  • e22e7ea1f57cea8b9f03a44da44c527f

€ 34.99

 

 

Uitgebreide productomschrijving

Starterpack Hydro bevat alle benodigde producten om tot een goed resultaat te komen:

• Rootsimulator
• Spraymix
• Hydro A/B
• PH -

 

Rootsimulator

Planten staan in hun levenscyclus steeds voor nieuwe uitdagingen. Elke levensfase heeft z’n eigen behoeften waaraan moet worden voldaan zodat een plant optimaal kan groeien. Ook voor de kweker van de plant leidt dit steeds tot aanpassingen in de toediening van voeding. Het beste is de basis stimuleren: de wortels van de plant.

Spraymix

Iedereen kent het effect van een verfrissende regenbui op een dorstige plant. Zo kunt u het effect van HY-PRO Spraymix ook zien. Het is een middel dat bladeren voorziet van bladvoeding, zodat ze optimaal ademen.

Hydro A/B

De meeste kweekbodems bevatten onvoldoende voedingsstoffen en sporenelementen. Factoren die belangrijk zijn voor planten om tot een uitbundige groei en bloei te komen. De voedingsstoffen van HY-PRO zijn zo afgestemd dat alle sierplanten optimaal reageren onder allerlei omstandigheden. Neem de twee componentenvoeding HY-DRO A/B. Ze vullen elkaar naadloos aan tot een meststof waar siergewassen op hydrocultuur prima op gedijen.

PH -

Voor een gebalanceerde voeding en potgrond zijn twee zaken essentieel, namelijk de EC-waarde en de pH-waarde. Planten stellen dan ook eisen aan het gietwater. De kwaliteit van het gietwater is van belang voor een stabiele groei. Ook hardheid speelt mee. Water met betrekkelijk veel Calcium- en Magnesiumionen noemt men hard water. Hard water is schadelijk voor zuurminnende gewassen.

Voor het op kleine schaal telen van gewassen bevat een starterpack genoeg voeding voor 1 cyclus.

De pack is verder voorzien van een kweekschema, pen en notitieblock.

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!