Home » Wietzaden » Kannabia Seeds » KANNABIA SEEDS BCN DIESEL 5PCS MAX AUTO

< Terug naar het overzicht

KANNABIA SEEDS BCN DIESEL 5PCS MAX AUTO

art.nr.: 304021

0bd52f4b0f5d4b3e7010da974ead4e8a
  • 0bd52f4b0f5d4b3e7010da974ead4e8a

€ 29.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

Indoor:

  • Belichtingsperiod 12-14 uur
  • Bloeicyclus: 65-70 dagen
  • Medium hoogte: vanaf 45 cm
  • Productie: 15-25 gr/plant

Outdoor:

  • Planten van maart tot oktober
  • Medium hoogte: 120 cm
  • Productie: 55-65 gr/plant
  • THC: 8-10%

We wilde het meeste halen uit de beste eigenschappen van onze BCN Diesel, welke de groei en opbrengst van een indica en de psychoactiviteit en smaak van een sativa zijn.

We wilde ook een ruderalis variant selecteren met een smaak vergelijkbaar aan Diesel, maar dat bleek onmogelijk, het dichtste wat ons team in de buurt kon komen was om te kiezen voor een gefermenteerd fruit aroma, wat resulteerde in een fruitige Diesel met een aardachtige bijsmaak.

De smaak is sterk, bijna "kauwbaar". De typische urine lucht blijft aanwezig tijdens het bloeien.

Onderdeel van de Afgaanse afkomst is de erg hoge productie van "kristallen", welke duidelijk zichtbaar zijn, zelfs van een afstand. Outdoor kan de plant makkelijk 100 cm worden en een opbrengst tot wel 70 gr/plant geven.

Dankzij onze BCN Diesel heeft deze kruising een verhoogde cristalvorming en een sterker psychoactief effect, met een smaak die bitter lemon en limoen met Diesel combineerd.

De opbrengst is niet bijzonder groot maar de uiteindelijke kwaliteit is wel erg goed. De toppen zijn ferm en compact, met maar een kleine ruimte tussen de knooppunten.

De verhoging in de houveelheid THC is opmerkelijk. De plant accepteerd grote hoeveelheden meststoffen, hoewel organische meststoffen worden aanbevolen voor outdoor.

Indoor, bij een belichtingsperiode van 14 uur, is de autoflowering eigenschap van de plant duidelijk zichtbaar. Het vormt robuuste, houtachtige takken tussen de knooppunten met compacte bloemen, hoewel dat er niet zoveel zijn.

Toen we deze variant creëerden hadden we twee duidelijke punten voor ogen bij het selecteren: smaak en trichomen productie.

De indoorcyclus, vanaf het ontkiemen en bij een belichtingsperiode van 12/12 of 14/10, is 8-9 weken voor optimaal rijpen.

De outdoor bloeiperiode is 3 maanden. We adviseren vroeg in de lente te planten.
 

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!