Home » Wietzaden » Kannabia Seeds » KANNABIA SEEDS BIG BAND 5PCS FEMINIZED

< Terug naar het overzicht

KANNABIA SEEDS BIG BAND 5PCS FEMINIZED

art.nr.: 304042

774fb2fd57cd21aa3fe70fcce561f5fa
  • 774fb2fd57cd21aa3fe70fcce561f5fa

€ 29.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

Indoor:

  • Vegetatieve Cyclus: 12-15 dagen
  • Bloei Cyclus: 55-60 dagen
  • Medium hoogte: vanaf 50 cm
  • Productie: 500 gr/m2

Outdoor:

  • Oogst: eind september
  • Medium hoogte: 180 cm
  • Productie: 400 gr/plant
  • THC: 18%

Wanneer men een variant lanceerd met de hoop op een super opbrengst zou het een fout zijn om de smaak te negeren (iets waar kwekers vaak over klagen). Dit was het originele idee achter Big Band, welke een kruising is tussen Bubblegum, uitgekozen vanwege zijn overheersende smaak en aroma, en een Chronic mannetje (beide van de Serious Seeds Bank). De kruising had een kauwgom smaak maar met een gefermenteerde nasmaak en de typische structuur van een indica, met een grote centrale knop en spaarzame vertakking in de lagere delen.

We gebruikte het omgekeerde stuifmeel van deze variant om één van onze fruitigere Black Domina moeders te bestuiven, waardoor we een hybride kregen met meer vertakking in de lagere delen, en met overheersende indica eigenschappen en een redelijk snelle bloeiperiode.

Deze hybride doet het ook beter dan zijn voorganger op het gebied van opbrengst en smaak - nu zeker één van de pluspunten van deze variant. Heeft de neiging om erg breed uit te vallen zonder erg groot te groeien.

Het is juist deze krachtige groei die dit een ideale variant maken om een moeder uit te kiezen. Het produceerd lange, gezonde stekken die, wanneer juist gesnoeid, snel groeien.

Het is onwaarschijnlijk dat de plant buiten groter wordt dan 1.80 m, maar je doet er toch verstandig aan om de plant te ondersteunen vanewege de grote cantrale knop en om te zorgen dat de zijtakken niet te ver doorbuigen.

Het is erg makkelijk om de plant te groeien daar het een robuuste variant is en erg resistent tegen allerlei soorten ongedierte.

Het produceerd compacte bloemen met een uitstekende bloemkelk tot blad verhouding. Vanaf de vierde week van het bloeien is er al overvloedig veel hars die uiteindelijk al de toppen en omringende bladeren zal bedekken. Het vormt ontelbare clusters van bloemen die hard worden wanneer ze voor de eerste keer gevoed worden met P-K.

Indoor verkrijg je uitstekende resultaten door te groeien in een vijf liter plantenpot, met kokos en een afvalafvloeiing systeem. De plant zou niet groter moeten worden dan 60-70 cm voor een overvloedige opbrengst. De bloeicyclus eindigd na 58-61 dagen.

Bij outdoor zou je klaar moeten zijn om te oogsten aan het einde van september om zo de eerste herfstregen te vermijden.

Het effect bij de eerste paar hijsen is een diep, zwaar gevoel die daarna omslaat in een ontspannen gevoel. Ideaal tegen stress. De pikante aardbei en citroen smaak plakt tegen je gehemelte en laat een smaak van fruitgums achter.
 

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!