Home » Wietzaden » Kannabia Seeds » KANNABIA SEEDS CITRUS 5PCS FEMINIZED

< Terug naar het overzicht

KANNABIA SEEDS CITRUS 5PCS FEMINIZED

art.nr.: 304043

2a9ec57986afc6cfa12e83754b1d9e31
  • 2a9ec57986afc6cfa12e83754b1d9e31

€ 29.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

Indoor:

  • Vegetatieve Cyclus: 15-20 dagen
  • Bloei Cyclus: 53-60 dagen
  • Productie: 500 gr/m2
  • Gemiddelde hoogte: vanaf 60 cm

Outdoor:

  • Oogst: eind September
  • Gemiddelde hoogte: 180-200 cm
  • Productie: 400 gr/plant
  • THC: 15-18%

Genetica: Citral x Kush x Bubblegum. Deze variant dankt zijn naam aan zijn citrus uitstraling, die verandert van een citroengeel naar een oranje tint. Net zo kleverig als zijn pulp. De smaak, hoewel fruitig, neigt meer naar fruitgum, wat de Bubblegum connecties bevestigt.

De Citral zadenlijn is een van de bekendste lijnen in Europa, vooral in Spanje, Portugal en de UK, waar het een legendarische status geniet onder de meer ervaren kwekers. Hij springt er vooral uit door zijn flexibele aanpasbaarheid aan de meest extreme klimaten, tot zelfs berggebieden toe, dankzij zijn oorsprong als Hindu Kush. Deze variant is geselecteerd en verbeterd door zelfbemesting. Helaas zijn we de oorspronkelijke oermoeder een paar jaar geleden verloren, maar niet voordat we een kruising met een Kush variant hebben bewerkstelligd die meegebracht was uit Iran. Een overheersende Indica hybride, kort qua lengte en met een bescheiden hoeveelheid vertakking.

Hij produceert grote hoeveelheden hars en de takken dragen dikbegroeide, compacte toppen. Maar hoewel de typische Citral smaak nog steeds aanwezig is, wordt deze een beetje gemaskeerd door de taaiheid van de Kush smaak. Dat is waarom we besloten hem te kruisen met onze smaakrijkste Bubblegum, wat resulteerde in een plant met een fantastische mix van smaken. Wie dit probeert krijgt het idee van een tropische fruit milkshake te drinken. Het is een taaie plant, heel resistent tegen schimmel en ongedierte en makkelijk te kweken.

De Bubblegum draagt bij aan de structuur wat goed zichtbaar is op de lagere takken, die veel zware knoppen produceert. We raden aan de plant uitgebreid zijn groei te gunnen zodat deze takken extra de ruimte krijgen, aangezien deze veel bloemen produceren. Hoewel een dikke centrale knop zal vormen raden we toch aan de plant te toppen om meerdere hoofdvertakkingen te verkrijgen. Deze produceert namelijk grote hoeveelheden trychomen die, samen met de gelige tint die de knoppen krijgen tijdens het rijpen, de plant een uitstraling geven alsof deze met honing overdekt is – wat duidelijk herinnert aan de “charas” die onttrokken wordt aan de Hindu Kush.

De plant kan wel tot 60 dagen bloeien bij indoor kweek, hoewel korter doorgaans voldoende is en sommige planten wellicht al klaar voor de oogst zijn binnen 53 dagen. Het is een geweldig plantje voor outdoor kweek waar het gereed is voor de oogst tegen laat September. Deze kruising levert grote hoeveelheden, tot wel 500 gram per vierkante meter indoor en meer dan 400 gram per plant bij outdoor kweek. Daar beslaat de plant al snel een gebied van verschillende vierkante meters.

De opbrengst is vooral heerlijke hash en we raden daarbij vooral ook het gebruik van een vaporiser aan.
 

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!