Home » Wietzaden » Kannabia Seeds » KANNABIA SEEDS DOMINA HAZE 5PCS FEMINIZED

< Terug naar het overzicht

KANNABIA SEEDS DOMINA HAZE 5PCS FEMINIZED

art.nr.: 304044

45d0255663a9525cf2cfaa781c6db671
  • 45d0255663a9525cf2cfaa781c6db671

€ 29.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

Indoor:

  • Vegetatieve Cyclus: 15 dagen
  • Bloei Cyclus: 60-65 dagen
  • Medium hoogte: vanaf 70-80 cm
  • Productie: 400 gr/m2

Outdoor:

  • Oogst: 1ª week oktober
  • Medium hoogte: + 2 meter
  • Productie: 500 gr/plant
  • THC: 15-18%

Super Silver Haze is één van 's-werelds meest bekende Haze varianten. De sterke geur van wierook, kruiden, eucalyptus, paprika en vele andere die we niet eens thuis kunnen brengen. We wisten waar we naar op zoek waren toen we het omgekeerde stuifmeel van deze variant gebruikten om één van onze eigen varianten te bestuiven, het resultaat van een kruising tussen Jack Herer en Black Domina: onze eigen Haze versie van Black Jack. Het heeft ons veel tijd gekost om dit fenotype te isoleren, maar het was het waard, de resultaten zijn simpelweg sensationeel.

Een hybride met een sativa rijke structuur en een erg korte bloeitijd. Krijgt lange takken met goed geproportioneerde leden die vol met bloemen komen te staan. Het zijn planten met donkere, brede bladeren die, hoewel ze veel bloemen produceren, een erg stabiele bloemkelk tot blad verhouding behouden. Indoor is het verstandig de plant een vegegatieve cyclus van 15 dagen te geven voor een goede opbrengst.

Vanwege een hoge proportie van sativa in zijn genetica dien je erg goed te letten op de voedingsbehoeften van de plant (zeker tijdens de bloeiperiode) om zijn prestaties op het gebied van psychoactiviteit, bloem productie en smaak te optimaliseren. Groeit indoor tot zo'n 70-80 cm (in bloempotten van 7 liter) en geeft een overvloedige oogst.

We raden aan een bodem substraat met organische meststoffen te gebruiken bij het telen van deze variant. Domina Haze is ideaal voor outdoor kweken waar het zijn ware potentie voor een hoge opbrengst en geweldige smaak kan realiseren. Wanneer de plant goed wordt gesnoeid krijg je bossen met een omtrek van enkele vierkante meters.

Een robuuste plant met een krachtige hybride groei in zowel zijn vegetatieve cyclus als tijdens de bloeiperiode.

Een ideale plant voor SCROG of voor ombuigen van het gewas voor een optimale opbrengst. Mits gesnoeid produceerd de plant meerdere centrale staarten en vertakt nog meer.

Bloeit binnen 60-65 dagen indoor en outdoor en zou klaar moeten zijn voor de oogst in de eerste week van september. Erg korte bloeiperiode voor een plant met zo'n sterk sativa component.

We adviseren om alle bladeren te snoeien die optimale lichtabsotptie in de weg staan en er voor kunnen zorgen dat de plant energie verspild tijdens het bloeien. Als je deze variëteit probeerd is de high kalm en stimulerend zonder dat je er prikkelbaar van wordt. Ideaal om mee te ontspannen na een dag hard werken.

De geur zal iedereen doen omkijken en benijdend staren. Want Haze is niet zomaar iets, het is een klasse apart.
 

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!