Home » Wietzaden » Kannabia Seeds » KANNABIA SEEDS GNOMO 5PCS AUTO

< Terug naar het overzicht

KANNABIA SEEDS GNOMO 5PCS AUTO

art.nr.: 304002

6499043c91610c0df79e98eaf1b60a5c
  • 6499043c91610c0df79e98eaf1b60a5c

€ 29.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

Indoor:

  • Belichtingsperiode: 18-20 uur
  • Bloei Cyclus: 60-65 dagen vanaf de zaadfase
  • Productie: 15-20 gr/plant

Outdoor:

  • Planten tussen: April tot September
  • Productie: tot 35 gr/plant

In Oost Europa ligt de indoor kweek van autoflowering planten voor de hand omdat er lange belichtingsperiodes nodig zijn om de winterkoude te compenseren voor de maximale vegetatieve groei van de plant voordat deze in de lente buiten geplaatst kunnen worden. Een van de ultieme klassiekers in Europa onder de autoflowering varianten is Gnomo vanwege zijn prestaties bij deze indoor kweek. De invloed van onze Mataró Blue overheerst in deze kruising met rudelaris, waaruit een autoflowering plant ontstond met hoge opbrengst en veel smaak.

De beste resultaten worden behaald op potgrond en in plantenpotten van 3,5-7 liter bij indoor kweek, om het kweekoppervlak te optimaliseren.

Bij outdoor kweek levert een 10 liter pot geweldige resultaten. De plant is ongevoelig voor overbemesting dus er kunnen grote hoeveelheden mest gebruikt worden. Doorgaans bereikt de plant een hoogte van 25-80 cm, hoewel hij soms zelfs doorgroeit tot 1 meter hoogte of meer.

Aangezien de plant over verschillende generaties gestabiliseerd is geraakt, kun je hem probleemloos oogsten binnen 8 weken na de zaadfase. Als hij in April geplant wordt levert deze een kleine oogst midden in de zomer – genoeg om je te voorzien tot het eind van de oogst in September.

Voor het allerbeste resultaat raden we HPS (High Pressure Sodium) lampen aan tussen de eerste transplantatie tot de ontkieming. De optimale groei voor een grote oogst wordt bereikt met 400 W HPS lampen.

Deze plant heeft grote bloemen die de typische Mataró Blue elektrisch-blauwe kleur krijgen. De smaak heeft wat weg van citrusvruchten, met een krachtige high, aangezien het de hoogste psychoactiviteit veroorzaakt van alle autoflowering varianten die op de markt verkrijgbaar zijn. Laat de blauwe ‘gnomes’ je meenemen naar hun fantasiewereld!

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!