Home » Wietzaden » Kannabia Seeds » KANNABIA SEEDS LA REINA DE AFRICA 5PCS FEMINIZED

< Terug naar het overzicht

KANNABIA SEEDS LA REINA DE AFRICA 5PCS FEMINIZED

art.nr.: 304048

50ebfc2fa9e696c98955cb8878cebfd0
  • 50ebfc2fa9e696c98955cb8878cebfd0

€ 29.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

Indoor:

  • Vegetatieve Cyclus: 15 dagen
  • Bloei Cyclus: 60-65 dagen
  • Medium hoogte: 60 cm
  • Productie: 500 gr/m2

Outdoor:

  • Oogst: 1ste helft van oktober
  • Medium hoogte: 2 meter
  • Productie: 450 gr/plant
  • THC: 16%

Het beste aan varianten als AK-47 is dat ze een erg korte bloeiperiode heeft voor een hybride met een mix van zoveel sativa rijke variaties. De Ortega ouder in zijn genetische opmaak zorgt ervoor dat ze snel rijpt, zelfs wanneer je denk dat de plant nog enkele weken nodig heeft. De AK-47 die we uitgekozen hebben had deze karakteristieken en toen we die kruisten met onze Northern Lights werdt de bloeiperiode ingekort naar 8 weken zodat ze gereed is voor de oogst aan het einde van september. Een plant die alle potentieel van een typische indica/sativa hybride (60/40%) laat zien wanneer hij biten groeit. Als hij in april wordt geplant zal hij minstens 2 meter hoog groeien, en heeft de neiging een groot oppervlak te beslaan.

Om outdoor het optimale effect te krijgen moet je letten op welk substraat je gebruikt en waar je plant. Bemest in de winter zodat de grond d.m.v. ontbinding alle voedingsstoffen opneemt. Maak optimaal gebruik van zonnige dagen door de plant met zwart plastic te bedekken en oefen met solarisatie om je te ontdoen van allerlei insecten die de wortels zouden kunnen aanvallen.

We bevelen deze soort aan voor beginnende kwekers omdat er erg makkelijk mee te werken is, La Reina geeft tijdens het groeien geen enkele problemen, en dikke stengels vormt op de stam en takken. De slanke, getande bladeren - typisch voor AK varianten - hebben een donkere limoengroene kleur. De leden zijn kort en de plant begint vroeg in zijn groeiproces met vertakken zodat je een grote bossige plant krijgt. Als je de groei onder controlen houd kun je indoor spectaculaire opbrengsten krijgen met "Sea of Green".

Laat deze plant indoor niet te lang doorgroeien, twee weken is genoeg. Goede resultaten kunnen behaald worden bij een hoogte van slechts 60 cm.

Hoewel de plant geen grote hoeveelheden mest nodig heeft doe je er verstandig aan de EC niveau's in de gaten te houden en er voor te zorgen dat de plant niets te kort komt. De bladeren zullen dan zichtbaar geel worden. Organisch groeien is het beste voor deze plant. Het toevoegen van de juiste hoeveelheid humus en guano aan het substraat, in combinatie met voldoende water, volstaat.

Bloeit uitbundig, met grote, zware bossen bloemen. Zware, compacte toppen met een roodachtige kleur en beladen met hars. Een goede plant om hasj van te maken. De smaak lijkt op die van zuur tropisch fruit en laat een licht pikante smaak op het gehemelte achter.
 

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!