Home » Wietzaden » Kannabia Seeds » KANNABIA SEEDS WHITE DOMINA 5PCS FEMINIZED

< Terug naar het overzicht

KANNABIA SEEDS WHITE DOMINA 5PCS FEMINIZED

art.nr.: 304055

22cdfa9eb39cdd3826ba71cee44d64a6
  • 22cdfa9eb39cdd3826ba71cee44d64a6

€ 29.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

Indoor:

  • Vegetatieve Cyclus: 20 dagen
  • Bloei Cyclus: 55 dagen
  • Medium hoogte: vanaf 40 cm
  • Productie: 450 gr/m2

Outdoor:

  • Oogst: midden september
  • Medium hoogte: 160-200 cm
  • Productie: 400 gr/plant
  • THC: 16-18%

Één van de juwelen in onze kroon, een erg verbeterde variant met de eigenschappen van de indica plant waar die uit voort kwam.

Van al onze kruisingen is dit, zonder twijfel, de meest indica van allemaal - een wonderkind wiens genetica met iedere generatie is verbeterd. Aangezien dit een bijna 100% indica is heeft het 20 dagen van vegetatieve groei nodig om de ideale hoogte te krijgen en stengels te vormen die, hoewel niet erg lang, maar een korte ruimte tussen de knopen hebben. Combineer dit met een uitstekende bloemkelk tot blad verhouding en je krijgt een plant met een dichte, compacte top die barst van de bloemen. De krachtige groei van deze plant is al vanaf de eerste scheuten zichtbaar. Een grote centrale top met hoge, omringende "armen", van waaruit verschillende keiharde toppen zullen ontspringen. Outdoor wordt de plant nooit groter dan 2 meter en indoor, als de plant 30-40 cm hoog is, kun je door naar het bloeien voor een optimaal resultaat. Ideaal voor SOG en SCROG.

Doorstaat zowel een teveel als een tekort aan meststoffen (trekt dankzij de typische kracht van een indica variant binnen enkele dagen weer bij) en kan goed tegen droogte.

Voor optimaal rijpen, zorg ervoor dat je alleen P-K componenten en koolhydraten gebruikt tijdens de eerste week van het bloeien. Ideaal voor hydrocultuur dankzij de stabiliteit van de structuur en de bloeiperiode.

Houd de pH tussen de 5.8 en de 6.2, en verhoog de EC van 1.2 in de eerste week naar 2.2 in de laatste weken. De bloeicyclus, wanneer men indoor kweekt, is 50-55 dagen en outdoor is de plant gereed voor de oogst in het midden van september.

De hars productie is spectaculair en de THC niveau's die je kunt krijgen zullen ervoor zorgen dat je onmiddelijk een fan wordt van deze variant. De geur tijdens het bloeien doet denken aan lijnzaad luchtverfrisser vermengt met pikant fruit. De smaak is er één van limoen en citroen met een pikante bijsmaak en geeft een droge mond na slechts enkele hijsen. De high is mild maar constant met een geleidelijke maar plezante afloop.

Nog een effect van het roken is de enorme trek die je er van krijgt. Het duurt iets meer dan 7 weken om het beste resultaat te boeken bij deze variant met een middelgrote opbrengst, zo'n 500 gr/m2 en 400 gram per plant bij outdoor kweken.

Dankzij de genetica die speciaal aangepast is voor Mediterrane klimaten kun je verwachten te gaan oogsten in het midden van september, wat schimmel en andere latere problemen kan voorkomen.
 

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!