Home » Voeding » Plagron » PLAGRON SUGAR ROYAL 100ML

< Terug naar het overzicht

Plagron Sugar Royal - fles 100ml

art.nr.: 552025

Plagron Sugar Royal - fles 100ml
 • Plagron Sugar Royal - fles 100ml

€ 15.65

 

 

Uitgebreide productomschrijving

Plagron biologische planten voeding

Plagron Sugar Royal: Biologische, krachtige stimulator op basis van aminozuren die vooral aanmaak van hars en kristallen bevordert. Dit komt omdat Sugar Royal de productie van bladgroen stimuleert.

Bladgroen stimulator

Bladgroen aan je plant zorgt voor de beste geur en smaak en verhoogt de werkzaamheid.

Sugar Royal stimuleert de vorming van hars en kristallen op de bladeren door eenzelfde techniek als droogtestress in de laatste weken van de bloeifase. Droogtestress is een door kwekers vaak toegepaste methode waardoor de plant de indruk krijgt dat hij verdroogt. Hierdoor rijpt de plant sneller af en beschermt zich tegen uitdroging door de aanmaak van meer hars en kristallen. Enkele toegepaste aminozuren in Sugar Royal bewerkstelligen ditzelfde effect, maar dan zonder de plant te weinig water te hoeven geven. In sommige gevallen, die erg afhangen van de ontwikkeling van de plant, zal er zelfs tot een week éérder geoogst kunnen worden!

Plagron adviseert voor de optimale benutting van Sugar Royal, om dit te combineren met Plagron Green Sensation. Green Sensation vult Sugar Royal aan met enzymen, fosfor en kalium, die de vruchten compact en hard maken.

Plagron Sugar Royal

 • Biologische bladgroen stimulator van Plagron
 • Gewicht: 121 g
 • Veiligheidsinstructie: R 36/38: irriterend voor de ogen en de huid.
 • Na het oplossen van Sugar Royal in water is het mengsel maximaal nog 24 uur houdbaar.
 • Samenstelling:
  • Water
  • aminozuren (aline, arginin, asparagin, cysteine, glutaminen, glycine, histidine, isoleucine, leucine, lysine, methionine, phenylalanine, proline, serine, threonine, tryptophan, tyrosine, valine)
  • Organische NPK-meststof  (9-0-0)
  • 8,5% Stikstof totaal (N) waarvan 8,5% organische gebonden stikstof.

Hoe gebruik ik Plagron Sugar Royal?

Het is belangrijk om Plagron Sugar Royal rechtop te vervoeren en donker bewaren (bewaartemperatuur: 0 - 30˚C). De fles moet je voor gebruik goed schudden.
De ideale mengverhouding van Plagron Sugar Royal basisvoeding en water is 2 ml Sugar Royal per 1 liter water (1:500). Deze oplossing moet je elke week bij de plant gieten voor een optimale voeding. Als de groeifase langer dan twee weken duurt, giet je je Sugar Royal voedingsoplossing vanaf week drie van de groeifase, tot één week voor de bloeifase eindigt. Als de plant géén groeifase heeft is het aan te raden om meteen te starten met wekelijkse toediening van Sugar Royal, tot één week voor de bloeifase eindigt.

Tips van Plagron

 • Combineer Plagron Sugar Royal met Plagron Green Sensation voor nog betere resultaten.
 • Bewaak de temperatuur in je kweekruimte, houd deze onder de 27 ˚C tijdens de laatste weken. Hierdoor verlies je geen etherische oliën in je hars. Deze oliën zijn van groot belang voor de geur, smaak en opbrengst.

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!