Home » Vloei & Tips » RAW Vloei » RAW CONES KING SIZE 109MM 800 PCS

< Terug naar het overzicht

RAW CONES KING SIZE 109MM 800 PCS

art.nr.: 529182

44df6b1c4070e1c417e48a10bc54604a
  • 44df6b1c4070e1c417e48a10bc54604a

€ 95.90

 

 

Uitgebreide productomschrijving

RAW vloei en tipjes

Ben je niet zo handig met het rollen van jouw joint? Geen punt: RAW heeft nu ook kant en klare cones. Eenvoudig je tabak en andere rokerswaren erin steken, een kind kan de was doen. De cones zijn handig voor iedereen die niet vaak draait, of er juist heel veel moet draaien.

Super voordeel verpakking RAW cones

Voor wie niet genoeg kan krijgen van de RAW cones, of voor wie eens goed wil oefenen met deze cones, is deze grote voordeel verpakking. Er zitten achthonderd cones in! Zie die maar eens allemaal op te roken.

Milieuvriendelijke RAW cones

RAW vloei wordt vervaardigd van een hybride mix van ongebleekte vezels, waardoor alle producten bruiner en natuurlijker zijn. 10% van de verkoop van RAW artikelen gaat naar milieu doeleinden. RAW heeft dus een ideaal en is een van de grootste aanbieders van ongebleekte vloei en ongebleekte tips.

Deze 800 RAW cones zijn verpakt in een doos die gefabriceerd is van gerecycled papier. 

  • Voordeel box RAW cones.
  • 800 RAW cones.
  • Formaat: King Size (109 mm).

RAW vloei & tipjes

RAW paper en RAW tips zorgen voor een unieke rookervaring.

Raw vloei kunt u eenvoudig online kopen in onze online headshop op Grasscompany.com. Alle getoonde RAW vloei producten zijn gewoon uit voorraad leverbaar. Bestel dus uw RAW vloei vandaag nog!

Doos met 800 RAW cones van 109mm. RAW cones zijn gemaakt van puur en onbehandeld papier. Het papier van de cones is gemaakt van een mix van ongebleekte vezels en daarom zijn ze lichtbruin. Vepakt in een doos met 800 stuks. Ideaal voor de grootverbruiker. Raw vloei kunt u eenvoudig online kopen in onze webwinkel.

vloei.net

Op zoek naar alle merken vloeitjes?

Ben je op zoek naar een totaal aanbod van vloeitjes? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen op ons meest gespecialiseerde vloei website op vloei.net! Vloei.net!

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!