Home » Vloei & Tips » RAW Vloei » RAW ORGANIC PAPERS KING SIZE SLIM (BOX 50/32 LEAVES)

< Terug naar het overzicht

RAW ORGANIC PAPERS KING SIZE SLIM (BOX 50/32 LEAVES)

art.nr.: 514156

30536312a27ae14bcf365619753fb4b1
  • 30536312a27ae14bcf365619753fb4b1

€ 53.50

 

 

Uitgebreide productomschrijving

RAW vloei en tipjes

Voor de ervaren rollers is er nu ook RAW lange blunt vloei in King Size Slim formaat. Dat is extra fijne rol vloei, nu verkrijgbaar in een display-doos met 50 pakjes.

RAW Organic Paper

RAW Organic Papers zijn gemaakt van ongebleekte hennep die duurzaam geplant en geoogst is. Ieder vloeitje bevat een watermerk, waardoor het papier gelijkmatig opbrandt. RAW Organic Papers zijn ideaal voor wie het nóg milieuvriendelijker wil dan de reguliere RAW King Size Slim vloei.

Deze mooie voordeel display doos bevat:

  • 50 pakjes RAW vloei.
  • 32 blaadjes vloei per pakje.
  • King Size Slim formaat (110mm X 44mm).

RAW vloei is bruiner en natuurlijker

RAW vloei blaadjes zijn vervaardigd van een hybride mix van ongebleekte vezels, waardoor alle producten bruiner en natuurlijker zijn. 10% van de verkoop van RAW artikelen gaat naar milieu doeleinden. RAW heeft dus een ideaal en is de grootste aanbieder van ongebleekte vloei en ongebleekte tips.

RAW vloei & tipjes

RAW paper en RAW tips zorgen voor een unieke rookervaring.

Raw vloei kunt u eenvoudig online kopen in onze online headshop op Grasscompany.com. Alle getoonde RAW vloei producten zijn gewoon uit voorraad leverbaar. Bestel dus uw RAW vloei vandaag nog!

RAW Natural Rolling Papers is gemaakt van puur en onbehandeld papier. Het bestaat uit een mix van ongebleekte vezels en is daarom licht bruin van kleur. RAW is zo dun dat je er doorheen kunt kijken. Elk vloeitje heeft een speciaal CrissCross watermerk. Dit specifieke watermerk zorgt ervoor dat het papier gelijkmatig verbrandt. Raw vloei kunt u eenvoudig online kopen in onze webwinkel.

RAW: The natural way to roll!

vloei.net

Op zoek naar alle merken vloeitjes?

Ben je op zoek naar een totaal aanbod van vloeitjes? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen op ons meest gespecialiseerde vloei website op vloei.net! Vloei.net!

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!