Home » Wietzaden » RooR Seeds » ROOR SEEDS s1 NEV OS 3 PCS (REG)

< Terug naar het overzicht

ROOR SEEDS s1 NEV OS 3 PCS (REG)

art.nr.: 312001

0d1fe1c17a924f5b3d9ff11c6d003ce6
  • 0d1fe1c17a924f5b3d9ff11c6d003ce6
  • e252ddf383dc8777d04dfdd6a869676b

€ 25.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

RooR Seeds Amsterdam introduceert: s1 RooR Nev OS Regular;

  • 3 wietzaadjes;
  • Formaat plant: groot
  • Flowering: 11-12 weken; 
  • Genetica: Neville's Haze, Original Skunk
  • Geschikt voor: broeikas en indoor kweek; 

 

Neville's Haze verenigd met Original Skunk:
Voor de s1 zaden heeft RooR ervoor gekozen om twee van de meest bekende Sativa's in de wereld, namelijk de oorspronkelijke Neville's Haze en de originele Skunk te verenigen. Deze twee toppers zijn door RooR gecombineerd om een Haze te maken met een uitzonderlijke smaak. De geur en smaak doen erg denken aan de “old school” wiet die je gewend bent om te roken.

RooR s1; grote opbrengst met de helft van de voeding:
De wiet afkomstig van de s1 zaden van RooR hebben de aardse tonen en fruitigheid van Skunk. Echter, zoals met alle Sativa's is er bij de RooR s1 een lange bloeitijd van 84 dagen (tot 12 weken). Maar in de laatste week krijgt deze topper van RooR zijn gewicht en kan dit een opbrengst geven tot wel 500 gram per m2 binnenshuis en zelfs nog een grotere opbrengst buitenshuis. Zoals met alle Sativa’s reageert ook de s1 van RooR goed op natuurlijk zonlicht. Tevens heeft men bij RooR geconstateerd dat deze zaden geen enorme hoeveelheid aan voeding nodig hebben. RooR adviseert u om voor de s1 zaden slechts de helft van de dosering van de aanbevolen waarden van uw voedingsstof verpakking te gebruiken.

Genieten voor de Sativa fan:
Als je een echte Sativa fan bent ga je van de s1 van RooR zeker genieten. Deze Sativa wordt ook steeds populairder onder de medicinale gebruikers vanwege de smaak en de gewenste effecten. Het zal een ongeëvenaarde ervaring zijn om een van de meest legendarische cannabis planten te zien groeien en bloeien.

Unieke verpakking RooR s1 zaden:
De s1 zaden van RooR zijn uniek verpakt. De s1 zaden van RooR zijn namelijk verpakt in een glazen flesje wat weer in een metalen doosje zit. RooR zorgt er middels deze verpakking voor dat de s1 zaden altijd frisse en levensvatbare zaden zijn. RooR biedt deze zaden verpakking aan als een limited edition.

RooR s1 zaden en de toekomst:
De huidige s1 zaden van RooR zullen in de toekomst ook ruimte maken voor nieuwe soorten zaden. Dit omdat RooR voortdurend werkt aan een goede samenwerking met 's werelds beste (zaden) kwekers. Op deze manier biedt RooR enkel de beste cannabis genetica die deze wereld te bieden heeft. De s1 zaden van RooR zijn dus zaden voor de echte fijnproever!
 

Goede voeding voor je wietzaden is belangrijk voor een goed resultaat.
Bij ons vind je de meest belangrijke merken voeding en kweekproducten.
Denk hierbij aan merken zoals Gold van Sulfos, Plagron, HESI en HY-PRO.
kijk hier naar ons assortiment voeding!

Op zoek naar de beste wietzaadjes?
 
Als je de allerbeste wietzaadjes, planten voeding en kweek informatie zoekt, moet je zeker eens een kijkje nemen op de beste, meest gespecialiseerde wietzaadjes webshop van Nederland:  Wietzaden.nl!

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!