Home » Wietzaden » RooR Seeds » ROOR SEEDS s1 NEV OS 5 PCS (REG)

< Terug naar het overzicht

ROOR SEEDS s1 NEV OS 5 PCS (REG)

art.nr.: 312002

83f2d73cd3c6302628ccf6ba8798da3a
  • 83f2d73cd3c6302628ccf6ba8798da3a
  • c5541f25d0f35f15ef45d00762f491eb

€ 35.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

RooR Seeds Amsterdam introduceert: s1 RooR Nev OS Regular zaadjes;

  • 5 wietzaadjes;
  • Formaat plant: groot
  • Flowering: 11-12 weken;
  • Genetica: Neville's Haze, Original Skunk
  • Geschikt voor: broeikas en indoor kweek;


RooR s1; grote opbrengst met de helft van de voeding:
De wiet afkomstig van de s1 zaadjes van RooR hebben de aardse tonen en fruitigheid van Skunk. Echter, zoals met alle Sativa's is er bij de RooR s1 zaadjes een lange bloeitijd van 84 dagen (tot 12 weken). Maar in de laatste week krijgt deze topper van RooR zijn gewicht en kan dit een opbrengst geven tot wel 500 gram per m2 binnenshuis en zelfs nog een grotere opbrengst buitenshuis. Zoals met alle Sativa’s reageert ook de s1 van RooR goed op natuurlijk zonlicht. Tevens heeft men bij RooR geconstateerd dat deze zaadjes geen enorme hoeveelheid aan voeding nodig hebben. RooR adviseert u om voor de s1 zaadjes slechts de helft van de dosering van de aanbevolen waarden van uw voedingsstof verpakking te gebruiken.

Neville's Haze verenigd met Original Skunk:
Voor de s1 zaadjes heeft RooR ervoor gekozen om twee van de meest bekende Sativa's in de wereld, namelijk de oorspronkelijke Neville's Haze en de originele Skunk te verenigen. Deze twee toppers zijn door RooR gecombineerd om een Haze te maken met een uitzonderlijke smaak. De geur en smaak doen erg denken aan de “old school” wiet die je gewend bent om te roken.

Voor de echte Sativa fan:
Als je een echte Sativa fan bent ga je van de s1 zaadjes van RooR zeker genieten. Deze Sativa wordt ook steeds populairder onder de medicinale gebruikers vanwege de smaak en de gewenste effecten. Het zal een ongeëvenaarde ervaring zijn om een van de meest legendarische cannabis planten te zien groeien en bloeien.

Unieke verpakking RooR s1 zaadjes:
De s1 zaadjes van RooR zijn uniek verpakt. De s1 zaadjes van RooR zijn namelijk verpakt in een glazen flesje wat weer in een metalen doosje zit. RooR zorgt er middels deze verpakking voor dat de s1 zaadjes altijd frisse en levensvatbare zaadjes zijn. RooR biedt deze verpakking voor de zaadjes aan als een limited edition.

RooR s1 zaadjes en de toekomst:
De huidige s1 zaadjes van RooR zullen in de toekomst ook ruimte maken voor nieuwe soorten zaadjes. Dit omdat RooR voortdurend werkt aan een goede samenwerking met 's werelds beste (zaad) kwekers. Op deze manier biedt RooR enkel de beste cannabis genetica die deze wereld te bieden heeft. De s1 zaadjes van RooR zijn dus zaadjes voor de echte fijnproever!


Goede voeding voor je wietzaden is belangrijk voor een goed resultaat.
Bij ons vind je de meest belangrijke merken voeding en kweekproducten.
Denk hierbij aan merken zoals Gold van Sulfos, Plagron, HESI en HY-PRO.
kijk hier naar ons assortiment voeding!

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!