Home » Wietzaden » Sensi Seeds » SENSI SEEDS BLACK DOMINA -10- INDOOR (REGULAR)

< Terug naar het overzicht

SENSI SEEDS BLACK DOMINA -10- INDOOR (REGULAR)

art.nr.: 306005

f5863b3f447ae6fbed8c31fd434e6851
  • f5863b3f447ae6fbed8c31fd434e6851

€ 96.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

  • Reguliere soort
  • Zonnig / mediterraan klimaat
  • Compacte plant
  • Korte bloei periode (50 - 50 dagen)
  • Grote oogst
  • 95% Indica

Donker, heerlijk en verwoestend - Black Domina mixt de beste Indica genen ter wereld tot een snelbloeiende, met kristallen bedekte kruising. Je herkent haar in een menigte onmiddellijk vanwege haar uiterlijk. Vier van de beste Cannabis Afghanica exemplaren werden gecombineerd in deze snelle en makkelijke soort. Domina heeft de gewenste kenmerken van de beste Indica genotypen Northern Lights, Ortega, Hash Plant en Afghani SA en dat maakt haar geschikt voor zowel de wensen van commerciële telers, als van marihuana fijnproevers en beginnende kwekers.

Black Domina die uit zaad wordt gegroeid zal een gunstige fenotype variëteit laten zien, altijd met sterke Indica kenmerken - snelheid, dichtheid, een compact formaat en verbazingwekkende harsproductie – en dit geeft elke Domina vrouw het potentieel om een dankbare, productieve moederplant te zijn.

Het fenotype dat bekend staat als de onbetwiste Domina Lady is al vroeg tijdens de groei te herkennen door haar extra hoogte, zwartgroene gebladerte en reusachtige waaiervormige bladeren gevormd door ietwat langwerpige blaadjes. Later tijdens de bloei is dit fenotype duidelijk te herkennen aan de enorme, fonkelende, bolle centrale cola. Kwekers die zich serieus met stekken bezig houden, zouden hun donkerste Domina vrouwen als 'koningin plant' moeten selecteren om jaar na jaar stekjes van wereldklasse te hebben.

Wees echter wel gewaarschuwd, want het is bekend dat vele kwekers na hun eerste ontmoeting met Black Domina zelfs nog meer tijd dan voorheen in de kweekkamer zullen doorbrengen - niet voor verzorging, maar simpelweg om van het gezelschap van zulke voortreffelijke dames te genieten.

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!