Home » Wietzaden » Sensi Seeds » SENSI SEEDS EARLY SKUNK -10- OUTDOOR (REGULAR)

< Terug naar het overzicht

SENSI SEEDS EARLY SKUNK -10- OUTDOOR (REGULAR)

art.nr.: 306039

f50036b3a476e52a5c99293d8f7703fc
  • f50036b3a476e52a5c99293d8f7703fc

€ 33.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

  • Gefeminiseerd
  • Koel / koud klimaat
  • Hoge plant
  • XXL oogst
  • 35% Sativa / 65% Indica

In de zin van uitmuntende resultaten en betrouwbare prestaties kan Early Skunk worden beschouwd als het beste allround ras in de Sensi Seed Bank Outdoor-collectie. Omdat nu beschikbaar is als gefeminiseerde variëteit hoeven telers niet langer de mannelijke planten aan het begin van de bloeiperiode te verwijderen. Evenals het origineel, produceren gefeminiseerde Early Skunk-zaden sterke, snelle en verbazend krachtige planten, die in vrijwel als ieder klimaat een weelderige, overvloedige oogst aan klamme, matte knoppen geven.

Gefeminiseerde Early Skunk-zaden combineren de kwantiteit en kracht van Skunk #1 met de winterhardheid van Early Pearl. Dit resulteert in een volledig vrouwelijke turbo-cannabishybride die snel kan groeien in de tuin, op het balkon of op een andere plek buiten in direct zonlicht.

Tot voor kort konden buitenkwekers die te maken hadden met korte zomers Skunks en andere krachtige cannabis-hybrides bij het kweken niet volledig tot hun recht laten komen. Om slecht weer aan het einde van het buitenseizoen te voorkomen - wat voor schimmelproblemen kan zorgen in de extra dichte Skunk-knoppen - waren telers in koele klimaten meestal gedwongen hun meest exotische planten te oogsten voordat de planten volledig tot bloei waren gekomen.

Early Skunk is ontwikkeld om dit probleem aan te pakken en biedt kwekers in het noorden sindsdien de perfecte oplossing voor hun dilemma. Door de invloed van de Early Pearl-ouder kan Early Skunk weken eerder dan Skunk#1 volgroeien en wordt de weerstand van de soort tegen schimmels verhoogd. Het op de markt brengen van deze fantastische hybride voor buitenshuis in de vorm van een betrouwbare, uniforme en gefeminiseerde soort is de laatste stap in het perfectioneren van Early Skunk. Dit is een krachtige, productieve, winterharde, makkelijk te telen plant waarvoor nu ook de kans op het produceren van mannelijke planten is geëlimineerd!

Indica-eigenschappen domineren het groeipatroon van de gefeminiseerde Early Skunk, wat zorgt voor een stevige, met hars bedekte bloemvorming en enorme opbrengsten.

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!