Home » Wietzaden » Sensi Seeds » SENSI SEEDS FIRST LADY - 10 - INDOOR (REGULAR)

< Terug naar het overzicht

SENSI SEEDS FIRST LADY - 10 - INDOOR (REGULAR)

art.nr.: 306017

90888cd54a541c5863f66057288bff79
  • 90888cd54a541c5863f66057288bff79

€ 50.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

  • Reguliere soort
  • Zonnig / mediterraan klimaat
  • Compacte plant
  • Korte bloei periode (45 - 50 dagen)
  • Grote oogst
  • 95% Indica

First Lady is een pure Afghaanse zaadsoort die de uniformiteit en rijke smaak van oude cultuurvariëteiten combineert met de kracht en bloei van moderne cannabiskruisingen. De directe voorouders van deze soort komen uit Afghanistan en Pakistan, van de hoge passen en lager gelegen steppen van de Hindu Kush tussen Chitral en Kandahar.

De gewaardeerde Cannabis Afghanica soorten van deze aangrenzende gebieden delen heel gelijkwaardige genotypen en sterke Indica groeipatronen. Ze zijn jaren of zelfs eeuwenlang geselecteerd om de kwaliteiten die gewaardeerd worden in traditionele hasj productie te versterken - de hoeveelheid hars, stevige groei en vlugge, zware bloei. First Lady is dus meer een lange terugkruising dan een kruising, omdat zij fundamenteel gelijkaardige genenpools herenigt die door tijd en geografie gescheiden waren. Als gevolg zijn First Lady zaailingen consistent, uniform en barsten ze van het leven. De diversiteit in fenotypen is subtiel en is voornamelijk in de formatie van bladeren en kelken te zien.

Deze voorname dame is snel en krachtig en heeft een probleemloze groei en bloei. Zij zal zelfs beginnende binnenkwekers met overvloedige trossen van toppen belonen als de basis zaken van het kweken in acht worden genomen - gezonde grond, goede verlichting en ventilatie.

Ervaren kwekers kunnen buiten gemakkelijk het beste in de First Lady naar boven brengen ongeacht welk systeem of welke methode zij kiezen.

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!