Home » Wietzaden » Sensi Seeds » SENSI SEEDS HASH PLANT -10- INDOOR (REGULAR)

< Terug naar het overzicht

SENSI SEEDS HASH PLANT -10- INDOOR (REGULAR)

art.nr.: 306004

3b33753c1c0659c41da81b5fdb7f2f79
  • 3b33753c1c0659c41da81b5fdb7f2f79

€ 120.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

  • Reguliere soort
  • Cannabis Cup Winnaars
  • Zonnig / mediterraan klimaat
  • Compacte plant
  • Korte bloei periode (40 - 45 dagen)
  • Grote oogst
  • 90% Indica

Deze kostbare Afghani stamt af van een van de beste Hasjproducerende cultuurvariëteiten die ooit vanuit de Hindu Kush naar het westen zijn gebracht. De cannabissoorten die gewoonlijk hasjplanten worden genoemd, zijn te vinden in de landen die aan deze bergketen grenzen, maar er zijn er maar heel weinig die de stamboom van deze Hash Plant hebben - een schoolvoorbeeld van het stevige, dikke, perfect kleverige Afghanica genotype.

De directe voorouder van Hash Plant werd in het noordwesten van de VS ontwikkeld en de vrouwelijke stekjes werden voorzichtig naar Nederland vervoerd. Bij aankomst kregen de minuscule, broze Hash Plant stekjes een veilig thuis in de Sensi Seed Bank kweeklaboratoria, waar deze bijzondere cultuurvariëteit al snel haar waarde bewees en een belangrijke bouwsteen werd van diverse andere Sensi kruisingen.

Door de jaren heen werden vele experimentele kruisingen gedaan, op zoek naar een stuifmeelvader die gelijkwaardig was aan de HP-vrouw en die waardige afstammelingen van de Hash Plant naam zou kunnen produceren. Een gelijkwaardige partner werd uiteindelijk gevonden in een man uit de andere koninklijke Afghanica familie - de Northern Lights tak. Een 50/50 HP x NL#1 vader werd teruggekruist naar de oorspronkelijke HP moeder, en zo kwam de 75% HP-25% NL kruising tot stand. Van al onze kweekexperimenten heeft deze kruising verreweg de sterkste exemplaren opgeleverd – en zelfs ervaren Nederlandse rokers hebben het moeilijk om een hele joint op te roken. En zo werd de Hash Plant zaadsoort geboren.

De Hash Plant blijft compact tijdens haar extrakorte bloeitijd. Haar volle, met hars doordrenkte bloemgroepen ontwikkelen een broze oppervlakte wanneer zij gedroogd zijn en zij hebben een diep, rijk Afghani aroma met een vleugje hasj. Wanneer zij gerookt wordt, heeft ze een dominante smaak van nasmeulende harsklieren, een sensatie die al snel niet meer te onderscheiden is van haar effect. De onmiddellijke verdamping van die lagen fonkelende plantenharen versnelt het snelle, zalige en adembenemende machtige body stoned van de Hash Plant.

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!