Home » Wietzaden » Sensi Seeds » SENSI SEEDS MARLEYS COLLIE -10- INDOOR/GREENHOUSE (REGULAR)

< Terug naar het overzicht

SENSI SEEDS MARLEYS COLLIE -10- INDOOR/GREENHOUSE (REGULAR)

art.nr.: 306020

4e9efb606e090d411477ea095793fb8e
  • 4e9efb606e090d411477ea095793fb8e

€ 120.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

  • Reguliere soort
  • Cannabis Cup Winnaars
  • Gematigd / landklimaat
  • Hoge plant
  • Gemiddelde bloei periode (60 - 65 dagen)
  • Enorme oogst
  • 60% Sativa / 40% Indica

Rita Marley was de eregast tijdens de Cannabis Cup 1997. Haar aanwezigheid verhief de normaal gesproken ook al goede sfeer op het festival tot een nieuw niveau en inspireerde Sensi om aan iets zeer speciaals te beginnen - een marihuana soort om de geweldige Bob Marley te eren.

Het verspreiden van reggae over de hele wereld was op zich al een enorme prestatie en Bob Marley bereikte zelfs meer dan dat door tegen generaties te spreken over vrijheid, gerechtigheid, eenheid en natuurlijk cannabis. Of hij nu als een dichter, predikant of profeet bekend staat, weinige andere artiesten hebben een zo positieve invloed op de wereldcultuur gehad.

Een soort te creëren die waardig is aan de naam Marley was een uitdaging die Sensi zeer serieus nam. Twee jaar lang concentreerden de vaardigheden van ons kwekend personeel en onderzoekslaboratorium zich op een groep uitmuntende Jamaicaanse planten die al jaren daarvoor geselecteerd waren vanwege hun heerlijke tropische kwaliteiten.

Na tientallen experimentele kruisingen werd de beste Jamaicaanse dame met een pure Afghaanse cultuurvariëteit van de stroperig zoete Maple Leaf Indica familie bestoven met een buitengewoon resultaat.

Al na de eerste tests van de f1 zaden was het duidelijk dat dit een heel speciale kruising was. De fusie van tropische Caribische marihuana en met hasjdoordrenkte Afghanica genen uit het hart van de Hindu Kush, leidde tot een exotische, opwindende plant met enorme opeenvolgende topstructuren die over liep van de harsproductie. De spectaculaire aanblik van de testplanten in volledige bloei was het absolute bewijs dat dit de nieuwe soort was waarnaar Sensi op zoek was.

De rijke en unieke 'groene olie' geur van Marley's Collie omvat de zoete, scherpe en kruidige kernmerken van haar gevarieerde voorgeslacht. De groei van de top is vanaf het begin continu en sterk en ongeremd in latere stadia, wanneer de gezwollen, kleverige kelken plotseling in alle richtingen van de bloemen van Marley groeien en het een puntige 'meteoroïde' aanblik geven. Collie toppen hebben sterke Indica en Sativa kenmerken en geven een heerlijke uitbarsting van smaak en prachtige, gouden high die het lichaam als een zonnestraal verwarmt - van top tot teen.

NB: 'Collie' is een oude Jamaicaanse term voor uitstekende marihuana en er wordt gezegd dat het woord is afgeleid van de naam van de godin Kali – het donkere, vernietigende aspect van Durga die gezien wordt als Shiva's vrouwelijke voorganger of tegenhanger. De Indiase cultuur bracht Kali naar het Caribische gebied, samen met cannabis en zelfs het woord ganja. Het is geen toeval dat het heilige kruid ook aan Ma Kali gewijd is.

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!