Home » Wietzaden » Sensi Seeds » SENSI SEEDS OUTDOOR MIX -25-OUTDOOR (REGULAR)

< Terug naar het overzicht

SENSI SEEDS OUTDOOR MIX -25-OUTDOOR (REGULAR)

art.nr.: 306033

19c0b9800b3b662daca8d02bf40e642b
  • 19c0b9800b3b662daca8d02bf40e642b

€ 44.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

  • Reguliere soort
  • Mix van Cannabis soorten
  • Koel / koud klimaat
  • 80% Indica

De 25 kwaliteitszaden in dit assortiment zijn een willekeurige mix van de vijf Indica variëteiten van de Sensi Seed Buitenverzameling - Early Girl, Early Skunk, Ruderalis Skunk, Ruderalis Indica en Guerrilla's Gusto - die allen zeer succesvol buiten gekweekt kunnen worden.

Kwekers met een goed oog voor Indica kunnen dikwijls hun favoriete rassen al spoedig na het begin van de bloei identificeren, terwijl kwekers die voor het eerst kweken hun gevoel voor cannabis kunnen verbeteren en veel kunnen leren door nauwkeurige waarneming van de verschillende planten en hun subtiele variëteiten. De verschillen in vorm, smaken en bloeipatronen zullen duidelijker worden naarmate het buitenseizoen vordert.

Deze mix van Indica soorten bezorgt buitenkwekers met een afwisselende maar complementaire serie planten voor hun tuin. Als je begint met een groot aantal zaden van de Indoor Mix zou dat moeten resulteren in exemplaren van alle vijf de soorten. De eerste beginnende toppen zullen bij de zelfbloeiende soorten te zien zijn - Ruderalis Indica, dan Ruderalis Skunk - die later in het seizoen volgroeid zijn. Tegen de tijd dat de zelfbloeiende planten gesnoeid worden, zouden de andere overwegend Indica planten in volledige bloei moeten zijn. Snelle en mooie Early Girl zal enkele weken later geoogst kunnen worden, gevolgd door de sterke Guerilla's Gusto. Als de herfst nadert, zal de voortreffelijke Early Skunk op het hoogtepunt van haar hars- en bloemproductie zijn, die haar rijp maakt voor de oogst in oktober.

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!