Home » Wietzaden » Sensi Seeds » SENSI SEEDS RUDERALIS INDICA -10- OUTDOOR (REGULAR)

< Terug naar het overzicht

SENSI SEEDS RUDERALIS INDICA -10- OUTDOOR (REGULAR)

art.nr.: 306034

74f7c1faadd7c4ad02e5d89b8109922d
  • 74f7c1faadd7c4ad02e5d89b8109922d

€ 22.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

  • Reguliere soort
  • Koel / koud klimaat
  • Compacte plant
  • Korte bloei periode (40 - 50 dagen)
  • Gemiddelde oogst
  • 90% Indica

Ruderalis Indica heeft de unieke bloeikenmerken van de Cannabis Ruderalis landsoort gevangen die in het wild in Oost-Europa groeien. Door het kweken met psychoactieve Indica's uit het zuiden heeft Sensi potentie toegevoegd en het resultaat is deze sterke, extravroege kruising die in bijna elke omgeving kan slagen. Ruderalis Indica kan zelf kwekers die voor het eerst kweken een goede oogst bezorgen, en vereist slechts een kleine uitrusting: enkele potten, grond en plantenvoedsel.

C.Ruderalis is bekend vanwege de ongewone eigenschappen die het mogelijk maken dat ze zich vermenigvuldigt in de korte zomers en zeer strenge winters in het land van herkomst. Wilde Ruderalis zaden kunnen van de vrouw afgeschud worden en in de grond rusten en enkele seizoenen lang vriestemperaturen overleven voor ze normaal ontkiemen. Planten van de landsoort kunnen hun levenscyclus met merkwaardige snelheid volbrengen en kunnen zich in slechts 10-12 weken van zaailing tot zaaddragende volwassen planten ontwikkelen. De meest interessante, C.Ruderalis is een zelfbloeiende soort, wat betekent dat individuele planten volgens hun leeftijd bloeien, in plaats van tot bloei aangezet te worden door een veranderende lichtcyclus. De zelfbloei begint gewoonlijk na de 5de tot 7e set bladeren, en dit maakt Ruderalis Indica een van de weinige cannabissoorten die binnenshuis kunnen bloeien, wanneer ze bij een zonnig raam worden gekweekt.

Ruderalis Indica is lager in tetrahydrocannabinol (THC) dan kruisingen, met een vergelijkbaar hoog aandeel Cannabidiol (CBD). Dit betekent dat zij een ideale soort zijn voor gebruikers van medicinale cannabis die baat hebben bij de vele subtiele effecten van cannabinoids en er de voorkeur aan geven om niet overweldigd te worden door het minder subtiele effect van stoned zijn.

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!