Home » Wietzaden » Sensi Seeds » SENSI SEEDS SKUNK KUSH - 10 - INDOOR/GREENHOUSE (REGULAR)

< Terug naar het overzicht

SENSI SEEDS SKUNK KUSH - 10 - INDOOR/GREENHOUSE (REGULAR)

art.nr.: 306026

eac1f80c893b6f5fd6008f5d19e58393
  • eac1f80c893b6f5fd6008f5d19e58393

€ 82.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

  • Reguliere soort
  • Gematigd / landklimaat
  • Gemiddelde groei in de hoogte
  • Korte bloei periode (50 - 60 dagen)
  • Grote oogst
  • 40% Sativa / 60% Indica

Zoals de naam al aangeeft, vermengt de meest recentste Skunk variëteit van Sensi de pure Afghaanse genen van Hindu Kush met de explosieve kracht en onhoudbare prestatie van Skunk #1. Minder goed bekend is het feit dat er enkele generaties van kruisingen in de geschiedenis van Skunk Kush bestaan die een duidelijk verschillend karakter aan deze soort toevoegen. Skunk Kush heeft de dikke stammen en donkere, leerachtige bladeren van haar Afghanica ouder en toont de kracht en afmeting van Skunk, en wint over het algemeen ongeveer 150% van haar groeihoogte tijdens de bloei, en soms zelfs meer. De top formatie is vooral de winnaar in deze scherpe, hasjachtige mix van cannabis cultuurvariëteiten.
Dikke Afghani Skunk klompen zijn normaal wanneer je Skunk Kush kweekt en onze favoriete fenotypen hebben een ongelofelijke, enorme bloemstructuur bestaande uit druifachtige trossen toppen – schijnbaar een terugkeer naar Skunk #1’s Sativa voorouders.
De fonkelende kelken hebben stevige, halfopen zware toppen en een groot oppervlakte voor harsklieren om zich te ontwikkelen. Sommige bladharen ontwikkelen zulke bolle toppen dat opmerkzame kwekers ze tegen oogsttijd zelfs kunnen zien opzwellen en van kleur zien veranderen.
Als ze in hun natuurlijke vorm groeien of als de lagere takken worden verwijderd, zal de centrale top van Skunk Kush de helft van de hoofdstam van de meeste planten beslaan en zelfs bijna 75% bij de meer open Sativa vrouwen.
Bij deze soort worden muskusachtig Skunk en donkere harsachtige Afghaanse aroma's aangevuld met een citrussmaak. De beste fenotypen nemen de fruitige zweem naar sensationele hoogten met verrukkelijk scherpe citroen en menthol smaken die in het gehemelte blijven hangen en de luchtwegen openen.
Een bijzonder stimulerende body-stone is het krachtigste resultaat dat gevoeld wordt van de door Afghani beïnvloede vrouwen, terwijl de Skunk-Sativa een verbazingwekkende zijwaartse kick toevoegt. Gegiechel, rode ogen en een dromerige high zijn dingen die je altijd kunt verwachten van Skunk Kush!
 

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!