Home » Wietzaden » Sensi Seeds » SENSI SEEDS SKUNK1 -10- INDOOR/GREENHOUSE (REGULAR)

< Terug naar het overzicht

SENSI SEEDS SKUNK1 -10- INDOOR/GREENHOUSE (REGULAR)

art.nr.: 306024

9e51cf7cc4dbfe912a704a1ab2416ae2
  • 9e51cf7cc4dbfe912a704a1ab2416ae2

€ 29.00

 

 

Uitgebreide productomschrijving

  • Reguliere soort
  • Gematigd / landklimaat
  • Gemiddelde groei in de hoogte
  • Korte bloei periode (45 - 50 dagen)
  • Grote oogst
  • 35% Sativa / 65% Indica

De soort die de cannabis cultuur over de wereld veranderde, blijft marihuanaliefhebbers meer dan een kwart eeuw na haar uitbrengen verbazen! De oorspronkelijke Skunk kruisingen mixten traditionele cultuurvariëteiten uit Centraal en Zuid-Amerika, Afghanistan en Thailand. Door generaties van intensieve selectie en terugkruisingen, werden de best exemplaren van Skunk gestabiliseerd in de eerste ware Indica-Sativa kruising - de klassieke, overwegend Indica, Skunk #1.

De potentie van deze tak van de cannabis stamboom is zo berucht dat 'skunk' dikwijls gebruikt wordt als een naam voor iedere krachtige marihuana. Telers beschouwen Skunk #1 als de maatstaf voor uniforme, betrouwbare prestatie en haar oerstevige genotype heeft honderden moderne kruisingen beïnvloed.

Skunk#1’s energieke prestatie en overvloedige opbrengsten demonstreren de ware betekenis van gekruiste kracht. Groei en bloei zijn voornamelijk Indica in aanblik en Skunk #1 wordt iets hoger dan een pure Indica wanneer zij bloeit. De extradonkere groene bladeren van deze soort komen van haar Afghanica voorouders en contrasteren scherp met haar lichtgroene bloeipunten.

De bloei is heel snel en de Skunk #1 produceert robuuste stammen en takken om haar superieure oogsten te steunen. Kleine openingen tussen de stengelleden waaieren uit in dichte, afgeronde bloemgroepen die in reusachtige, zware eindtoppen samenkomen aan het einde van de bloeifase. Waaiervormige bladeren kunnen vele kleurtinten vertonen aan het einde van de bloei, aangezien planten hun energie op topformatie en harsproductie concentreren.

Het Sativa erfgoed is het meest zichtbaar in Skunk #1’s mooie kelken, lange, overvloedige stampers en haar gewoonte om haar topgroei in alle richtingen uit te breiden als de oogsttijd nadert.

Sativa heeft ook een geweldige invloed op Skunk #1’s potentie en resultaat - een verrukkelijke combinatie van stoned en high.

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!