Home » Wietzaden » Sensi Seeds

Sensi Seeds wietzaden

  • Producten sorteren:
  • Tonen:
  • Pagina:
    123456
  • Producten sorteren:
  • Tonen:
  • Pagina:
    123456

De Sensi Seed zadenbank is de oudste cannabis wietzaden bank in Amsterdam.

Allerbeste cannabis zaden

De wietzaadjes lijnen uit de Sensi Seed Wietzaden Bank zijn geproduceerd uit de allerbeste cannabis zadenlijnen genetica.

25+ jaar wietzaadjes ervaring

In 2010 vierde Sensi Seeds haar 25-jarig bestaan. Gedurende die 25 jaar heeft Sensi Seeds zich tot een waar cannabisimperium ontwikkeld, door een samenspel van expansie, de oorsprong en ontwikkeling van de soorten en de groei van de familie Dronkers. Al ruim een kwart eeuw dus is de Sensi Seed Bank aan het verzamelen, bewaken en kruisen van krachtige, exotische en interessante genetische lijnen vanuit heel de wereld.

Wietzaadjes met toekomst

De toekomst belooft tal van nieuwe mogelijkheden, zoals nieuw te creëren hybriden en een groot aantal nieuw te ontdekken CO2-reducerende toepassingen van industriële hennep. Ook het onderzoek naar de geneeskrachtige eigenschappen van de verschillende cannabinoïdes en de ondersteuning van voorlichtingsprogramma’s over cannabis wordt voortgezet.

Familiebedrijf

Een aantal kinderen van Ben kwam meteen nadat ze hun opleiding afgerond hadden voor hem werken. Ze kregen belangrijke functies in het bedrijf, zoals het kweken van zaad, IT en het leiden van de hoofdvestiging van de Sensi Seed Bank. Bens vrouw Linda zorgde voor, in haar eigen woorden, ‘de publiciteit en nog veel meer!’

Dit familieaspect is ook terug te zien in twee nieuwe rassen die Sensi Seeds in 1991 op de markt bracht: Shiva Shanti I en Shiva Shanti II, genoemd naar Bens tweelingdochters Shiva en Shanti.

Discreet & Snel

Onze online wietzaden winkel op wietzaden.nl biedt een ruime selectie uit de Sensi Seeds wietzaadjes bank. Aarzel niet langer en bestel vandaag nog je Sensi Seeds wietzaadjes hier. Ze worden discreet geleverd, en voor 15u besteld en betaald = morgen in huis!

 

Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen NL!

Blijf op de hoogte via sociale media!